Articol scris de Romeo Ene
Inter va juca în această seară, pe teren propriu, împotriva Romei, iar Radu este anunţat titular.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48

Filmuleţ special pentru Radu

Gazzeta Dello Sport i-a dedicat un filmuleţ lui Ionuţ Radu, chiar în ziua meciului cu Roma, cu scopul de a-l încuraja pe portarul român, care nu a apărat deloc în acest sezon competiţional. Filmuleţul prezintă câteva dintre paradele salvatoare ale lui Radu pe vremea când evolua pentru Genoa.
"După ce a debutat în repriza a doua a meciului cu Sampdoria, scor 5-1, Ionuț Radu va apăra din primul minut contra Romei. În sezoanele recente a fost împrumutat la Avellino, Genoa și Parma. Iată câteva dintre cele mai bune parade ale sale", precizează Gazzeta Dello Sport, prezentând intervenţiile lui Radu în faţa unor fotbalişti precum Lukaku, Correa sau Dybala.
Portar de bază al naţionalei U21 a României la Campionatul European din 2019, Radu s-a simţit cel mai bine la Genoa, între 2018-2020, fiind împrumutat de Inter. 52 de meciuri a acumulat portarul care nu a apucat încă să debuteze pentru naţionala mare a României.
"Știam și nu știam că voi juca. Era ceva în aer. Am fost mereu pregătit. Am crescut timp de 8 ani la Inter și sper că vor veni și oportunitățile pentru mine. Am așteptat un moment ca acesta mult timp. Sunt printre atâția campioni, muncesc să fiu ca ei." a spus după primele minute din acest sezon Ionuț Radu.Portarul român de 23 de ani nu mai apărase de de un an și jumătate într-o partidă oficială.
14 apariții a strâns Radu pentru naționala U21 a României.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07