Portarul român nu a uitat de Cristi Chivu, pe care l-a inclus în echipa sa ideală cu foști jucători ai Interului.

Andrei Radu, primul 11 ideal al Interului

"Salut, sunt Ionuț Radu și acesta e primul 11 all-time ales de mine din istoria lui Inter. În poartă e o alegere dificilă. Sunt între Zenga și Julio Cesar, dar ținând cont că Zenga e portarul cu cele mai multe apariții, a jucat mult timp, așa că îl aleg pe el.", a spus Radu pentru canalul de Youtube al Interului.
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48
Zenga - Zanetti, Materazzi, Chivu, Maicon - Cambiasso, Stankovic - Eto'o, Sneijder, Figo - Ronaldo

Gazzeta dello Sport anunță plecarea lui Radu de la Inter

Gazzetta dello Sport anunță că 10 jucători vor pleca de la Inter în vară. Unii vor fi cedați definitiv, iar alți sub formă de împrumut. Este și cazul lui Ionuț Radu, care nu a mai apărat într-un meci oficial din ianuarie 2020.
Portarul român va pleca la o echipă unde să fie titular, în speranța că la un moment va avea șansa să fie numărul unu al "nerazzurrilor".
Ionuț Radu a ajuns în Italia de la o vârstă fragedă și din 2013 este jucătorul Interului. Goalkeeper-ul de 23 de ani a prins însă numai un meci în tricoul "nerazzurrilor", în 2016, când a jucat 17 minute într-un meci cu Sassuolo. Cea mai bună perioadă din cariea lui Radu a fost la Genoa, unde a fost împrumutat de Inter și unde a jucat de 52 de ori. În a 2-a parte a sezonului trecut, Radu a fost împrumutat la Parma, dar nu a jucat niciun minut pentru formația "gialloblu".
Ionuț Radu are contract cu Inter până în vara lui 2024.
Serie A
Juventus a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor
26/08/2021 LA 08:57
Serie A
Ronaldo, criticat după ce a cerut să fie rezervă la Juventus! "Dacă nu e mulțumit, să plece!"
23/08/2021 LA 04:36