Juventus a fost echipa care a încercat să joace mai mult în prima repriză și putea deschide scorul încă din minutul 12, dar Morata a tratat cu superficialitate o mare ocazie. Atacantul spaniol a scăpat singur cu portarul Atalantei alături de Cristiano Ronaldo. Mai întâi, Morata i-a pasat incomod lui Ronaldo, dar mingea a ricoșat din nou la iberic, care a încercat să trimită cu călcâiul în poarta goală, a trimis pe lângă poartă.
Torinezii au intrat totuși în avantaj la cabine datorită golului superb marcat de Federico Chiesa în minutul 29. Tănărul atacant venit de la Fiorentina înaintea acestui sezon a primit o pasă de la Bentancur și nu a stat prea mult pe gânduri, șutul său de la marginea careului oprindu-se în vinclul porții adverse.
https://i.eurosport.com/2020/12/16/2956673.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33

Juventus-Atalanta 1-1 | Cristiano Ronaldo a ratat un penalty

Nemaiavând nimic de pierdut, Atalanta a ieșit mai decisă de la cabine și în minutul 57 a reușit să egaleze prin reușita lui Remo Freuler, un gol la fel de frumos ca și cel marcat de Chiesa. La numai 3 minute distanță Juventus putea trece din nou în avantaj, dar Cristiano Ronaldo a ratat un penalty acordat în urma unui fault al lui Hateboer asupra lui Chiesa. Portughezul a tras foarte slab de la punctul cu var, iar portarul Atalantei, Pierluigi Gollini, a anticipat perfect și a prins mingea.
Ulterior s-a jucat pe contre și ambele formații au avut șansa să tranșeze lucrurile în favoarea lor, dar tabela a rămas intactă până la final. Așadar, Juventus rămâne neînvinsă în acest sezon, dar echipa lui Pirlo ajunge la 6 rezultate de egalitate în 12 partide, mult prea puțin pentru o echipă cu pretențiile "Bătrânei Doamne".
După acest rezultat, Juventus rămâne pe poziția a 3-a în Serie A, la 3 puncte în spatele Milanului, care nu a jucat însă în această etapă. Torinezii se vor deplasa peste 3 zile pe terenul Parmei, urmând ca săptămâna viitoare să joace ultimul meci din acest an pe teren propriu, contra Fiorentinei.
De partea cealaltă, Atalanta se află pe poziția a 8-a în clasament, cu 18 puncte acumulate și are în față un meci foarte greu pe teren propriu împotriva Romei, urmând ca echipa lui Gasperini să încheie anul 2020 pe terenul Bolognei.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52