Crotone era echipa perfectă pentru Juventus pentru a-și reface moralul după înfrângerea de la Porto din Champions League, iar torinezii au profitat din plin. Cristiano Ronaldo a fost din nou în mare formă și a asigurat în mare măsură victoria echipei sale încă din prima repriză.
După ce a avut un gol anulat de VAR, portuhezul a deschis scorul în minutul 38, când s-a înălțat peste toți adversarii și a reluat cu capul în poartă o centrare a lui Alex Sandro. În minutul 45+1 Ronaldo a recidivat și a făcut 2-0, de data aceasta servantul fiind Aaron Ramsey.
Prin dubla de astăzi, starul lusitan a ajuns la 25 de goluri marcate în toate competițiile în acest sezon (18 în Serie A). Aceasta este cea de-a 14 stagiune consecutivă când atacantul marchează minim 25 de goluri.
MLS
Messi și Cristiano Ronaldo, doriți de către David Beckham într-un Dream Team nemaivăzut la Miami
28/02/2021 LA 05:37

Juventus-Crotone 3-0 | Torinezii rămân în lupta pentru titlu

În repriza secundă oaspeții au încercat mai mult, dar valoarea individuală și-a spus cuvântul. Americanul Weston McKennie a făcut 3-0 în minutul 66, iar finalul de meci a fost unul foarte liniștit pentru Juventus, care mai putea marca, dar Chiesa sau Morata nu au fost inspirați în fața porții.
Această victorie păstrează vii speranțele lui Juventus la un nou titlu. Torinezii sunt acum pe locul 3, la 8 puncte în spatele liderului Inter, dar echipa lui Pirlo are un meci mai puțin disputat. În etapa viitoare, "bianconerrii" vor juca în deplasare cu Verona, marea revelație a acestui sezon din Serie A.
Serie A
Juventus și-a publicat raportul financiar la jumătatea sezonului! Pierderi uriașe pentru torinezi
25/02/2021 LA 16:22
Serie A
Cristiano Ronaldo, luat în colimator de Antonio Cassano: "Întotdeauna a fost egoist!"
18/02/2021 LA 14:38