Milan și Inter au făcut pași greșiți în ultima etapă a turului din Serie A, iar Juventus a profitat și s-a apropiat de zona fruntașă a clasamentului după voictoria cu 2-0 în fața Bolognei.
Arthur a marcat primul său gol pentru "Bătrâna Doamnă" în minutul 15, șutul său fiind deviat în plasă de un fundaș advers. Torinezii au continuat să atace, dar nu și-au mărit avansul până în minutul 71, când McKennie a făcut 2-0 aducând un plus de siguranță pentru "bianconeri".
Bologna a avut și ea șansele e, dar Szczesny a fost tot timpul la post și a închis poarta, astfel că Juventus a obținut victoria fără prea multe emoții pe final.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
IERI LA 18:18

Juventus revine în lupta pentru titlu în Serie A

În urma acestui succes, torinezii au redus la 7 puncte ecartul față de Milan, iar aceasta ar putea fi de numai 4 puncte dacă Juve ar câștiga partida restantă contra lui Napoli. În aceste condiții, lupta pentru Scudetto din acest sezon se anunță mai pasionantă ca niciodată, ținând cont că și AS Roma, Napoli sau Atalanta pot emite pretenții.
La mijlocul săptămânii viitoare, Juventus va juca în sferturile de finală ale Cupei Italiei pe terenul celor de la Spal, iar apoi o va întâlni tot în deplasare pe Sampdoria, în primul meci din returul Seriei A.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
29/11/2022 LA 08:02