Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus revine în lupta pentru Scudetto, după o victorie fără mari emoții împotriva Bolognei

Nicu Savin

Publicat 24/01/2021 la 15:35 GMT+2

Juventus avea o șansă importantă de a reduce din ecartul față de echipele din fruntea clasamentului, iar torinezii nu au ratat-o. Arthur și McKennie au asigurat o victorie fără mari emoții pentru echipa lui Pirlo în meciul cu Bologna, iar acum torinezii sunt la numai 7 puncte în spatele liderului Milan, având și un meci mai puțin disputat.

Arthur - Juventus-Bologna - Serie A 2020-2021

Credit imagine: Getty Images

Milan și Inter au făcut pași greșiți în ultima etapă a turului din Serie A, iar Juventus a profitat și s-a apropiat de zona fruntașă a clasamentului după voictoria cu 2-0 în fața Bolognei.
Arthur a marcat primul său gol pentru "Bătrâna Doamnă" în minutul 15, șutul său fiind deviat în plasă de un fundaș advers. Torinezii au continuat să atace, dar nu și-au mărit avansul până în minutul 71, când McKennie a făcut 2-0 aducând un plus de siguranță pentru "bianconeri".
Bologna a avut și ea șansele e, dar Szczesny a fost tot timpul la post și a închis poarta, astfel că Juventus a obținut victoria fără prea multe emoții pe final.

Juventus revine în lupta pentru titlu în Serie A

În urma acestui succes, torinezii au redus la 7 puncte ecartul față de Milan, iar aceasta ar putea fi de numai 4 puncte dacă Juve ar câștiga partida restantă contra lui Napoli. În aceste condiții, lupta pentru Scudetto din acest sezon se anunță mai pasionantă ca niciodată, ținând cont că și AS Roma, Napoli sau Atalanta pot emite pretenții.
La mijlocul săptămânii viitoare, Juventus va juca în sferturile de finală ale Cupei Italiei pe terenul celor de la Spal, iar apoi o va întâlni tot în deplasare pe Sampdoria, în primul meci din returul Seriei A.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo