Milan și Inter au făcut pași greșiți în ultima etapă a turului din Serie A, iar Juventus a profitat și s-a apropiat de zona fruntașă a clasamentului după voictoria cu 2-0 în fața Bolognei.
Arthur a marcat primul său gol pentru "Bătrâna Doamnă" în minutul 15, șutul său fiind deviat în plasă de un fundaș advers. Torinezii au continuat să atace, dar nu și-au mărit avansul până în minutul 71, când McKennie a făcut 2-0 aducând un plus de siguranță pentru "bianconeri".
Bologna a avut și ea șansele e, dar Szczesny a fost tot timpul la post și a închis poarta, astfel că Juventus a obținut victoria fără prea multe emoții pe final.
Serie A
Drăgușin, preferatul experților și al fanilor! Românul, ales cel mai bun tânăr de la Juventus
ACUM 12 ORE

Juventus revine în lupta pentru titlu în Serie A

În urma acestui succes, torinezii au redus la 7 puncte ecartul față de Milan, iar aceasta ar putea fi de numai 4 puncte dacă Juve ar câștiga partida restantă contra lui Napoli. În aceste condiții, lupta pentru Scudetto din acest sezon se anunță mai pasionantă ca niciodată, ținând cont că și AS Roma, Napoli sau Atalanta pot emite pretenții.
La mijlocul săptămânii viitoare, Juventus va juca în sferturile de finală ale Cupei Italiei pe terenul celor de la Spal, iar apoi o va întâlni tot în deplasare pe Sampdoria, în primul meci din returul Seriei A.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
03/03/2021 LA 14:27
Serie A
Pirlo nu e mulțumit de convocarea lui Drăgușin la națională? Impresarul său așa crede!
28/02/2021 LA 07:15