Juventus nu are neapărat cel mai bun început de sezon iar acest lucru se vede mai ales în jocul campioanei Italiei. O nouă partidă sub așteptări i-a așteptat pe fanii lui Juve la meciul cu Torino.
În minutul 9 al partidei, în urma unui corner executat excelent, oaspeții au deschis scorul prin camerunezul Nicolas N'Koulou. Juventus a căutat ulterior egalarea iar gazdele au crezut că au egalat prin Cuadrado în minutul 59 doar pentru ca apoi golul să fie anulat de VAR.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 14 ORE

Revenirea lui Juventus

Weston McKennie a fost introdus de Pirlo în locul lui Rabiot în minutul 71 iar schimbarea s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Americanul a adus egalarea în minutul 77 după o lovitură liberă executată perfect de Juan Cuadrado.
Și pentru ca revenirea în stil de mare campioană să fie completă, Cuadrado a centrat din nou excelent în minutul 89 iar de această dată Bonucci a lovit precis cu capul pentru a marca golul victoriei.
Așadar Juventus rămâne pe locul doi cu 20 de puncte la trei puncte distanță de liderul Milan, care nu a jucat încă în această etapă. Echipa lui Pirlo ar putea fi însă depășită și de Inter care joacă diseară cu Bologna acasă.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29