Lazio a câștigat lejer derbyul capitalei Italiei după o prestație foarte bună a fotbaliștilor lui Simone Inzaghi. Ștefan Radu a fost liderul unei defensive care a redus la tăcere mult lăudatul atac al Romei. Dzeko, Mkhtaryan sau Pellegrini au fost anihilați fără probleme.
Șefan Radu a primit o caracterizare flatantă din partea jurnaliștilor de la Gazzzeta Dello Sport.
"Veteranul Radu nu a greșit nimic, a fost impecabil. Derbyul său cu numărul 20 a fost un motiv de sărbătoare. Când joci atât de atent și fără greșeală trebuie să primești doar laude" au scris italienii.
Champions League
Atletico - Chelsea 0-1 / Lazio - Bayern 1-4. Giroud, gol spectaculos din foarfecă pe Arena Națională
23/02/2021 LA 11:32
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2972101.jpg
Fotbaliștii lui Lazio au sărbătorit în vestiar succesul cu 3-0 în fața rivalei din Roma. Golgheterul Immobile a deschis scorul, iar spaniolul Luis Alberto a marcat de două ori pentru o victorie care o urcă pe Lazio pe locul 7 în Serie A, la doar 2 puncte de zona Champions League.

Spectacol la cantonamentul lui Lazio

Pentru prima dată, Derby Della Capitale s-a jucat vineri. Fanii nu au putut fi prezenți pe stadion din cauza crizei medicale provocate de pandemia de COVID-19, dar la cantonamentul lui Lazio a fost o adevărată sărbătoare. Peste 2 mii de suporteri au venit în miezul nopții pentru a fi alături de învingătorii de pe Olimpico.
Serie A
Bilanțul dezamăgitor al stranierilor români din campionatele puternice! Mai existăm doar în Serie A
17/12/2020 LA 13:31
Fotbal
Il Messaggero: Ștefan Radu, tentat să revină la națională. Impresionant ce i-a promis Rădoi
21/11/2020 LA 12:18