Lazio a câștigat lejer derbyul capitalei Italiei după o prestație foarte bună a fotbaliștilor lui Simone Inzaghi. Ștefan Radu a fost liderul unei defensive care a redus la tăcere mult lăudatul atac al Romei. Dzeko, Mkhtaryan sau Pellegrini au fost anihilați fără probleme.
Șefan Radu a primit o caracterizare flatantă din partea jurnaliștilor de la Gazzzeta Dello Sport.
"Veteranul Radu nu a greșit nimic, a fost impecabil. Derbyul său cu numărul 20 a fost un motiv de sărbătoare. Când joci atât de atent și fără greșeală trebuie să primești doar laude" au scris italienii.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2972101.jpg
Fotbaliștii lui Lazio au sărbătorit în vestiar succesul cu 3-0 în fața rivalei din Roma. Golgheterul Immobile a deschis scorul, iar spaniolul Luis Alberto a marcat de două ori pentru o victorie care o urcă pe Lazio pe locul 7 în Serie A, la doar 2 puncte de zona Champions League.

Spectacol la cantonamentul lui Lazio

Pentru prima dată, Derby Della Capitale s-a jucat vineri. Fanii nu au putut fi prezenți pe stadion din cauza crizei medicale provocate de pandemia de COVID-19, dar la cantonamentul lui Lazio a fost o adevărată sărbătoare. Peste 2 mii de suporteri au venit în miezul nopții pentru a fi alături de învingătorii de pe Olimpico.
Fotbal
CFR, superioară în derby-ul Clujului. Două penalty-uri aduc toate punctele în Gruia
23/10/2022 LA 20:05
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42