Directul sportiv de la Milan a afirmat pentru Sky că el nu a fost implicat în nicio discuție despre Super Ligă.

Paolo Maldini, scuze în fața suporterilor

"Aș vrea să clarific că nu am fost niciodată implicat în discuții despre Super Ligă, am aflat despre asta duminică seara ca voi toți. Acesta este un lucru care a fost decis la un nivel mai înalt decât al meu. M-am simțit imediat un pic confuz , acest lucru nu mă scutește de asumarea responsabilității de a-mi cere scuze nu doar fanilor milanezi, ci și fanilor în general care s-au simțit trădați în valorile fundamentale ale sportului. AC Milan a respectat întotdeauna aceste valori, este ceva ce simt să spun. Este normal ca un manager de club în 2021 să știe că veniturile sunt importante. Trebuie să ne întrebăm: "Unde putem merge?" Sigur că nu schimbăm principiile sportului care sunt făcute din meritocrație și vise deschise tuturor "., a declarat Paolo Maldini pentru sursa citată.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48

De zerbi, critici dure pentru Milan

Antrenorul adversarei de azi a lui Milan, Roberto De Zerbi a anunțat că nu vrea să stea pe banca la meciul împotriva milanezilor din cauză că formația antrenată de Pioli susține înființarea Super Ligii.
„Nu-mi face plăcere să joc acest meci, pentru că Milan este una dintre echipele fondatoare. I-am spus lui Carnevali și jucătorilor mei. Dacă Carnevali mă va obliga, o să mă duc, dar sunt dezamăgit.
Ieri, înainte de antrenament, am vorbit cu băieți despre situație. Mi-am exprimat gândurile. Sunt foarte furios pentru că a fost o lovitură de stat, în ceea ce privește conținutul și modalitatea. Ar fi putut să o facă în timpul zilei, în loc să emită comunicate de presă la miezul nopții. Fotbalul aparține tuturor și este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi. Este ca și cum fiul unui muncitor nu poate visa să ajungă doctor sau avocat. Parcă ar spune: «mingea este a mea, eu voi juca, eu o voi lua»”, a declarat Roberto De Zerbi la conferința de dinainte de meci.
Totuși, De Zerbi a stat pe bancă, mai ales că Super Liga a cunoscut eșecul.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07