Articol scris de Andrei Bobeică
Benevento a început mult mai bine meciul și în minutul 23 a deschis scorul în urma unei faze fixe, trimițând în poartă după o recentrare a lui Alessandro Tuia.
După pauză, Parma a arătat mult mai bine și acest lucru s-a văzut și pe tabelă, Kurtic egalând în minutul 55 după o respingere greșită a portarului advers. "Cruciații" au continaut să atace, iar Gagliolo a marcat din nou în minutul 60, dar golul a fost anulat pentru off-side.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57

Dennis Man a marcat primul gol în Serie a pentru Parma

Echipa lui Filippo Inzaghi a revenit în avantaj în minutul 66 prin golul lui Ioniță și părea să se îndrepte către un succes. Dar Dennis Man a ieșit la rampă în minutul 88, înscriind primul său gol în Serie A cu o execuție superbă și aducând Parmei un punct la care nu mai spera la un moment dat.
Românul putea fi erou pe final, dar lovitura sa de cap din prelungiri a trecut peste poartă. S-a terminat 2-2, un egal care nu o ajută prea mult pe Parma, dar care păstrează aprinse speranțele salvării de la retrogradare. Echipa lui D'Aversa are 20 de puncte, cu 3 mai puține decât Torino, prima formație de deasupra liniei retrogradării, dar care are 2 meciuri mai puțin jucate. În etapa următoare, Parma are un meci infernal pe teren propriu, contra Milanului.

Benevento-Parma, LIVETEXT

min.88: Gooool Parma! Dennis Man a egalat cu un șut superb. Este primul gol marcat de mijlocașul român în Serie A.
min.66: Gooool Benevento! Moldoveanul Artur Ioniță a readus gazdele în avantaj, tot în urma unei faze fixe.
min.60: Riccardo Gagliolo a marcat pentru Parma, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side.
min.55: Gooooool Parma! Jasmin Kurtic egalează. Slovenul intrat la pauză a reluat cu capul în poartă după o respingere greșită a portarului gazdelor, în urma unei faze fixe.
min.23: Goool Benevento! Kamil Glik înscrie din apropierea porții, servit perfect de Alessandro Tuia.
Parma încearcă o salvare miraculoasă în ultimele 10 etape. Pentru formația pregătită de Roberto D'Aversa, toate cele 10 partide rămase până la finalul sezonului sunt decisive, ținând cont de locul din clasament.
Dennis Man este la a noua prezență în tricoul Parmei, de la transferul în Serie A.

SERIE A | CLASAMENTUL DIN ZONA RETROGRADĂRII

15. Spezia 29p (28 meciuri)
16. Benevento 29p (28 meciuri)
17. Torino 23p (27 meciuri)
18. Cagliari 22p (28 meciuri)
19. Parma 19p (28 meciuri)
20. Crotone 15p (28 meciuri)
*Echipele de pe locurile 18, 19 și 20 retrogradează în Serie B.

ROBERTO D'AVERSA, IMPRESIONAT DE MAN ȘI MIHĂILĂ

„Laudele trebuie să meargă la jucătorii români pentru că s-au întors mai devreme acasă de la echipa națională pe cheltuiala lor. Acest lucru arată că au un sentiment de apartenență față de club și acest lucru nu este tocmai comun.
Avem nevoie de toată lumea chiar acum. Avem nevoie de veteranii Pelle, Cornelius și Gervinho, precum și de tinerii Mihăilă și Man. Nu trebuie să avem scuze în ceea ce privește absențele și vom merge la Benevento cu dorința de a învinge”, a spus D'Aversa pentru site-ul oficial al Parmei.
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27
Serie B
Dennis Man a dat o pasă de gol, dar apoi s-a accidentat! Ce a spus Iachini despre starea românului
06/04/2022 LA 17:48