Articol scris de Andrei Bobeică
Fostul conducător al lui Juventus, Luciano Moggi, l-a criticat pe Cristiano Ronaldo într-o scrisoare deschisă.
”Ronaldo, care a devenit pentru toată lumea un țap ispășitor, a vrut să arate ce mare jucător este și că nu trebuie criticat.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
A dat trei goluri, dar după fiecare reușită contra lui Cagliari și-a dus mâna la ureche pentru a le spune tuturor că nu au dreptate.
Nimeni nu contestă că e un mare jucător, dar nici el nu trebuie să se supere dacă strâmbăm din nas pentru că a fost breșa de la golul de 2-2 prin care Porto a obținut calificarea.
A greși este omenește. Am fost printre cei care s-au opus cumpărării lui din cauza că împovăra financiar clubul și pentru că avea 34 de ani.
Cei care l-au adus au fost de altă părere și au demarat o afacere care a adus beneficii imaginii fotbalului italian pentru că se vorbește mereu despre el.
Ar trebui să precizez că Juve a câștigat aceleași titluri ca atunci când CR7 era la Madrid. Înainte de venirea lui, jucam finale, acum suntem eliminați în optimi.
Fanii sunt pătimași și îl consideră principalul vinovat, deși nu e așa. Dar dreptul de a critica este unul inalienabil, iar Cristiano trebuie să accepte criticile, așa cum primește laudele” a transmis Luciano Moggi.

Ronaldo "reprezintă viitorul lui Juventus"

Cristiano Ronaldo a fost apărat însă de conducerea lui Juventus, care spune că nu se pune problema plecării portughezului de la Torino.
"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...
Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07