Românii Răzvan Marin și Denis Man au marcat câte un gol în partida de sâmbătă, din Serie A, dintre Cagliari și Parma, încheiat cu scorul de 4-3, după ce Parma a condus la pauză, cu 2-1. Cei doi au fost titulari, celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, fiind introdus la pauză. Meci atipic pentru Serie A, între cele două echipe ce se duelează pentru evitarea retrogradării, în campionatul italian.
Cagliari și Parma au marcat împreună 7 goluri, două dintre ele aparținând românilor Răzvan Marin și Dennis Man. Parma a condus 0-2, cu golurile marcate de Pezzella (min. 5) și Kucka (min. 31). Gazdele au redus din diferență, înainte de pauză, prin golul lui Pavoletti (min. 39). Răzvan Marin și Dennis Man au început titulari, Valentin Mihăilă fiind introdus la pauză. Dennis Man a marcat golul de 1-3, în minutul 59, al doilea al său în Serie A, după care a fost rândul lui Răzvan Marin să reducă din diferență, în minutul 66, tot cu al doilea gol marcat în Italia (2-3).

Roberto D'Aversa, furios la finalul meciului pierdut cu Cagrliari

Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Cagliari a obținut victoria în minutele suplimentare de joc, cu două goluri, în patru minute, marcate de Pereiro (min 90+1) și Cerri (min 90+4), nu înainte ca și Mihăilă să fi ratat o ocazie importantă de a înscrie, la scorul de 3-3. Înfrângerea de sâmbătă o duce pe Parma la 5 puncte în urma lui Cagliari, pe locul 19, cu 20 de puncte, și la 7 de primul loc peste linia roșie a retrogradatelor, ocupat de Torino, cu 27 de puncte.
Antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa, a fost foarte furios la finalul partidei. Tehnicianul a explicat la finalul partidei care este una dintre marile probleme ale echipei sale: lipsa eficienței comunicării în teren, cauzată de faptul că mulți dintre jucătorii săi sunt străini: "Această echipă poate îmbunătăți comunicarea, dar este o problemă cauzată de faptul că mulți dintre acești băieți sunt străini. Cel mai important este să transmiți un sentiment de pericol pe teren", a mai transmis antrenorul Parmei.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26