Articol scris de Răzvan Cîrceag
Manuel Locatelli, unul dintre fotbaliștii care au impresionat la Euro 2020, e dorit de mai multe cluburi importante din Europa. Juventus Torino a fost prima echipă și-a dorit să-l transfere pe internaționalul italian, doar că oferta torinezilor nu a fost pe placul celor de la Sassuolo până în acest moment.
În urmă cu o săptămână, Carnevali anunțase că Arsenal a făcut o ofertă oficială pentru mijlocaș: "Arsenal a făcut o ofertă oficială pentru Locatelli. Insistă puternic pentru semnătura lui Manuel și este o ofertă importantă. […] Și Juventus îl vrea pe Locatelli și avem o relație specială cu ea."
Fotbal
3 cluburi importante se luptă pentru transferul lui Locatelli! De ce e Juventus dezavantajată
30/06/2021 LA 14:25

Juventus stă prost financiar

Acum, directorul general al lui Sassuolo a anunțat din nou că se află în negocieri avansate pentru transferul lui Locatelli, însă fără să divulge numele clubului.
"Suntem în discuții pentru Locatelli cu un club din străinătate... și totul este foarte avansat. Ne vom întâlni cu Juventus în următoarele zile, dar nu există încă negocieri cu Juve, deoarece clubul italian se află într-o situație financiară dificilă", a declarat Giovanni Carnevali pentru Sky Sports.
99 de apariții are Locatelli în tricoul lui Sassuolo, pentru care a reușit 7 goluri și 11 pase decisive.
Manuel Locatelli a impresionat la acest Campionat European și tocmai din acest motiv cluburile sunt dornice să obțină serviciile sale. Dar înainte de a-și decide viitorul, mijlocașul italian are o misiune importantă de îndeplinit. Italia și Anglia se vor duela pentru marele trofeu la Euro 2020, pe Wembley.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 11 ORE
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29