Articol scris de Andrei Bobeică
Allan, acum jucător la Everton, nu uită că a jucat 5 ani la Napoli și a rămas un fan al fostei sale echipe. Mijlocașul brazilian le-a interzis copiilor săi să poarte tricouri cu numele lui Ronaldo.

Copiii lui Alan nu au voie să poarte tricouri cu Cristiano de la Juventus

Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Brazilianul a povestit pentru Footbal Italia că nu le dă voie copiilor săi să îmbrace tricoul rivalei fostei sale echipe.
"Fiul meu Miguel iubește fotbalul, urmărește meciurile, poartă mereu tricoul lui Everton și al celorlalte echipe la care am evoluat. El reprezintă cea mai mare motivație a mea, alături de fiica mea. Miguel e un mare fan al lui Cristiano Ronaldo, așa că a avut mereu tricoul lui, dar nu are voie să poarte tricoul lui Ronaldo de la Juventus, marea rivală a lui Napoli.
În schimb avem acasă multe tricouri cu numărul 7 de la Real Madrid. Așa e normal. Copiii visează să înscrie goluri și idolatrizează în general atacanții, iar fiul meu nu este o excepție", a spus Allan pentru sursa citată.
Allan a fost cumpărat de Napoli în 2015 de la Udinese pentru 11,5 milioane de euro, iar în 2020, brazilianul a fost transferat în Premier League, la Everton, club care a plătit pentru el 25 de milioane de euro.
Mijlocașul a strâns 212 meciuri pentru Napoli, timp în care a dat 11 goluri și a oferit 16 assist-uri.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07