Parma - Crotone a fost meciul contrastelor pentru românii de pe Tardini. Man și Mihăila au fost titulari, dar fostul golgheter de la FCSB a fost nevoie să iasă de pe teren încă din minutul 18. Man s-a accidentat și a fost înlocuit cu Gervinho. Mihăilă a reușit să marcheze și să ducă scorul la 3-3, dar Parma nu a rezistat nici în fața ultimei clasate, Critone. Echipa antrenată de experimentatul Serse Cosmi s-a impus cu 4-3, în deplasare.

Parma - Crotone 3-4 | Valentin Mihăilă și Dennis Man, în nota echipei

Scos din joc de o accidentare, Dennis Man a primit nota 5.5, de la Eurosport Italia. "N-a avut timp să arate mai nimic. Înlocuirea cu Gervinho a adus un plus echipei. Ivorianul a marcat după 1176 de minute în Serie A" scriu italienii.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă din echipa Parmei, 6.5. Fostul atacant al Craiovei este lăudat pentru evoluția sa și al trelea gol marcat în tricoul Parmei. "Ne lasă să visăm la un jucător de mare viitor. Are calitate. A prins gustul golului și Parma are în echipă un fotbalist foarte interesant" scrie Eurosport Italia.
Parma a rămas blocată, în Serie A, pe locul 19 cu 20 de puncte. Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man are cu 11 puncte mai puțin decât cei de la Benevento, care ocupă ultima poziție care asigură rămânerea în Serie A.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27