Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma - Crotone 3-4 | Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man

Ion Alexandru

Publicat 25/04/2021 la 09:13 GMT+3

Parma și-a pierdut mare parte din speranțele de a rămânere în Serie A. Înfrângerea grea, de pe teren propriu, cu ultima clasată Crotone lasă echipa lui Man și Mihăilă pe un loc de retrogradare și cu șanse doar matematice de evitare a acesteia.

Valentin Mihăilă a marcat din nou, dar echipa sa Parma a pierdut pe teren propriu, 3-4 cu Crotone

Credit imagine: Eurosport

Parma - Crotone a fost meciul contrastelor pentru românii de pe Tardini. Man și Mihăila au fost titulari, dar fostul golgheter de la FCSB a fost nevoie să iasă de pe teren încă din minutul 18. Man s-a accidentat și a fost înlocuit cu Gervinho. Mihăilă a reușit să marcheze și să ducă scorul la 3-3, dar Parma nu a rezistat nici în fața ultimei clasate, Critone. Echipa antrenată de experimentatul Serse Cosmi s-a impus cu 4-3, în deplasare.

Parma - Crotone 3-4 | Valentin Mihăilă și Dennis Man, în nota echipei

Scos din joc de o accidentare, Dennis Man a primit nota 5.5, de la . "N-a avut timp să arate mai nimic. Înlocuirea cu Gervinho a adus un plus echipei. Ivorianul a marcat după 1176 de minute în Serie A" scriu italienii.
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă din echipa Parmei, 6.5. Fostul atacant al Craiovei este lăudat pentru evoluția sa și al trelea gol marcat în tricoul Parmei. "Ne lasă să visăm la un jucător de mare viitor. Are calitate. A prins gustul golului și Parma are în echipă un fotbalist foarte interesant" scrie Eurosport Italia.
Parma a rămas blocată, în Serie A, pe locul 19 cu 20 de puncte. Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man are cu 11 puncte mai puțin decât cei de la Benevento, care ocupă ultima poziție care asigură rămânerea în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo