Articol scris de Romeo Ene
Juventus a terminat sezonul din Italia pe locul 4 şi va evolua în grupele UEFA Champions League, fiind un sezon dezamăgitor pentru pretenţiile unui astfel de club. "Bătrâna doamnă" a ratat câştigarea titlului după 9 ani în care a dominat fotbalul din Italia şi a fost eliminată din optimile UEFA Champions League de Porto. Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a vorbit despre sezonul recent încheiat, obiectivele pe care şi le-a propus şi pe care le-a îndeplinit.
Ronaldo are contract cu "bătrâna doamnă" până în 2022, dar a fost vehiculat interesul unor echipe precum Real Madrid, PSG sau Manchester United. Între timp, presa din Italia precizează că ultimul mesaj postat pe contul său de Instagram anunţă, indirect, plecarea portughezului din Italia.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM O ORĂ

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după finalul sezonului

Ronaldo a postat un mesaj lung pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre sezonul care s-a terminat: "Viaţa şi cariera oricărui jucător de top sunt formate din urcuşuri şi coborâşuri. An de an, ne duelăm cu echipe fantastice, cu jucători extraordinari şi ne propunem obiective ambiţioase, aşa că trebuie întotdeauna să dăm tot ce putem pentru a ne menţine cât mai sus.
Anul acesta nu am putut câştiga Serie A, felicit Inter pentru titlul binemeritat. Cu toate acestea, trebuie să prețuiesc tot ce am realizat în acest sezon la Juventus, atât în termeni colectivi, cât și individuali. Supercupa Italiei, Cupa Italiei și trofeul de cel mai bun marcator din Serie A mă bucură enorm, în principal datorită dificultății pe care o poartă, într-o țară în care nimic nu este ușor de câștigat.
Cu aceste realizări, am atins un obiectiv pe care mi l-am propus încă din prima zi în care am ajuns în Italia: să câștig campionatul, Cupa și Supercupa și, de asemenea, să fiu cel mai bun jucător și cel mai bun marcator din această țară cu jucători extraordinari, cluburi gigantice și o cultură fotbalistică proprie.
Am spus deja că nu urmăresc recordurile, ci ele pe mine. Pentru cei care nu înțeleg ce vreau să spun prin asta, este foarte simplu: fotbalul este un joc colectiv, dar prin performanţele individuale ne ajutăm echipele să își atingă obiectivele".
Cristiano a încheiat prin a spune că este foarte mândru de ce a realizat în trei dintre cele cinci mari campionate, Anglia, Spania şi Italia: "Așadar, sunt foarte mândru de ceea ce am realizat: campion în Anglia, Spania și Italia; câștigător al Cupei în Anglia, Spania și Italia; câștigător al Supercupei în Anglia, Spania și Italia; cel mai bun jucător din Anglia, Spania și Italia; cel mai bun marcator din Anglia, Spania și Italia; Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania și Italia.
Nimic nu se compară cu sentimentul de a ști că mi-am lăsat amprenta în țările în care am jucat și că am oferit motive de bucurie fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Pentru asta muncesc, asta mă emoţionează și asta voi urmări până în ultima zi a carierei mele. Le mulţumesc tuturor care au luat parte în această călătorie. Rămânem împreună!", a scris Ronaldo, într-un mesaj postat pe profilul său de Instagram.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
IERI LA 12:38
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
IERI LA 20:00