Radu Drăgușin se află într-un moment extraordinar în cariera sa. La numai 19 ani, fundașul român a primit prelungirea contractului din partea lui Juventus și a semnat până în 2025. Internaționalul român a adunat deja 4 apariții la prima echipă a lui Juventus, sub comanda lui Andrea Pirlo. Tehnicianul "bianconerilor" l-a trimis pentru prima oară în teren chiar în UEFA Champions League, în meciul câștigat de "Bătrâna Doamnă" în fața lui Dinamo Kiev, scor 3-0, în grupe.
Acum, Drăgușin a vorbit despre relația pe care o are cu antrenorul campioanei en-titre a Italiei: "Relația mea cu «mister» este una foarte profesională, nu este una specială. Este una de antrenor-jucător. Suntem în relații foarte bune. Îi mulțumesc că a avut încredere în mine să mă debuteze. Mi-a spus la fel ca și în momentul în care am debutat, să fiu sigur și să joc cum știu eu. M-am obișnuit cu faptul că sunt printre campioni, nu mai am emoții. Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost acela de a fi modest", a declarat Radu Drăgușin pentru Pro Sport.

Radu Drăgușin a dezvăluit de ce a ales să semneze cu Juventus

Serie A
Cristiano Ronaldo, impresarul lui Drăgușin? Portughezul a vrut să-i faciliteze un transfer
31/12/2021 LA 06:17
La Juventus, Radu Drăgușin va încasa un salariu de 500.000 de euro în primul an, urmând ca acesta să crească progresiv. Potrivit Gazzetta dello Sport, românul ar urma să primească 1 milion de euro în ultimul an de contract. El a dezvăluit pentru aceeași sursă de ce a ales să semneze prelungirea contractului cu trupa lui Andrea Pirlo.
"Sunt foarte fericit, în primul rând. Sunt fericit, mândru și abia am așteptat să se termine cu toată nebunia asta. A trebuit să ținem puțin așa un suspans, am ținut mai multe lucruri între noi, pentru că așa e în fotbal. Nu eram fan de înainte să vin la Juventus, doar că aici am crescut de la 16 ani. Ei au avut încredere în mine și mi-au oferit o șansă pe care nu știu dacă mi-ar fi oferit-o alte echipe. Împreună cu Florin (n.r. Florin Manea) și familia mea am pus în balanță toate plusurile și minusurile tuturor echipelor și, în final, am ajuns la decizia că Juventus este cea mai bună echipă pentru mine, în momentul actual", a mai spus Radu Drăgușin pentru Pro Sport.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57
Serie A
Drăgușin, încă o dată printre cei mai buni de la Sampdoria! Ce notă a primit după meciul cu Lazio
06/12/2021 LA 07:08