Radu Drăgușin se află într-un moment extraordinar în cariera sa. La numai 19 ani, fundașul român a primit prelungirea contractului din partea lui Juventus și a semnat până în 2025. Drăgușin a adunat deja 4 apariții la prima echipă a lui Juventus, sub comanda lui Andrea Pirlo. Tehnicianul "bianconerilor" l-a trimis pentru prima oară în teren chiar în UEFA Champions League, în meciul câștigat de "Bătrâna Doamnă" în fața lui Dinamo Kiev, scor 3-0, în grupe.
Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit motivul pentru care fundașul român a ales să continue în Serie A, la Juventus. Cel mai puternic efect asupra lui Drăgușin l-a avut Cristiano Ronaldo. Portughezul s-a implicat deja în cariera românului și i-a dat sfaturi, iar Florin Manea l-a sfătuit pe Drăgușin să "fure" din experiența starurilor din echipa lui Pirlo.

Cum l-a convins Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să continue la Juventus

Fotbal
Juventus, revenire fantastică la Udinese! Eroul Ronaldo, la un gol de un record unic în istorie
02/05/2021 LA 18:22
"Când a ajuns la Juventus a fost ceva neașteptat, un vis care i s-a împlinit. Acum a ieșit din anonimat, joacă la echipa mare, nu mai e un copil, este un profesionist în toată puterea cuvântului. Nu se aștepta să rămână la Juventus atunci când a venit, dar acum nu mai vrea să plece. A avut oferte unde i s-a promis că va juca mai mult, dar a fost dorința lui să continue. A tras ca să ajungă la echipa mare, speră să prindă din ce în ce mai multe minute pe teren.
Ascultă de vedetele din vestiar, a primit sfaturi și de la Cristiano Ronaldo, dar și de la Bonucci și Chiellini. I-am spus să "fure" cât mai multe de la asemenea jucători de clasă, mi-a spus că a învățat multe chestii tactice. Andrea Pirlo vorbește foarte frumos despre el, iar Radu este un băiat cu capul pe umeri și modest. Nu am mai văzut unul ca el, care înțelege repede și muncește ca să ajungă și mai sus. Idolul lui rămâne Virgil van Dijk, apoi se ia după Bonucci și Chiellini, sunt fundași de top", a spus Florin Manea pentru Radio Bianconera.
Serie A
Mesajul lui Ronaldo după un nou pas greşit făcut de Juventus – Ce a postat portughezul
27/04/2021 LA 12:53
Premier League
Cel mai bun „11” al câștigătorilor Premier League în viziunea fanilor. Cea mai bună extremă stânga?
25/04/2021 LA 06:30