Articol scris de Andrei Bobecă
Juventus se confruntă cu probleme din cauza infectărilor cu Covid-19 la echipă, iar fundașul român, Radu Drăgușin, poate profita de acest lucru.

Șansă pentru Radu Drăgușin la Juventus

Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
"Bătrâna Doamnă" are doi fundași infectați cu Covid-19. Leonardo Bonucci și Merih Demiral au fost testați pozitiv și vor lipsi în următoarele meciuri pentru Juventus, astfel că Andrea Pirlo ar putea apela la serviciile românului Drăgușin.

Scandal la Juventus din cauza unei petreceri

Nu este singura problemă cu care se confruntă Andrea Pirlo. În această dimineață, Poliția Locală din Torino a raportat că a oprit o petrecere care încălca măsurile lockdown-ului. Presa din Italia scrie că 3 fotbaliști ai lui Juventus au fost implicați.
Weston McKennie, Arthur și Paulo Dybala sunt în pericol de a fi pedepsiți și excluși din lot pentru Derby della Mole, contra lui FC Torino

Gigi Buffon, suspendat pentru blasfemie

Pirlo nu poate conta nici pe Gigi Buffon pentru acest meci, care este suspendat pentru blasfemie.
"Curtea Federală de Apel prezidată de Mario Luigi Torsello a confirmat apelul procurorului federal, decizând suspendarea lui Gianluigi Buffon pentru un meci", se arată într-un comunicat.
Legendarul portar a fost sancționat pentru cuvintele adresate colegului său, Manolo Portanova în timpul meciului cu Parma. Cuvintele folosite de Buffon au fost înregistrate audio, chiar dacă incidentul a scăpat camerelor de televiziune.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07