Articol scris de Ștefan Toma
Discuțiile dintre Chelsea și AC Milan sunt destul de avansate, "rossonerii" dorindu-l pe Olivier Giroud încă de la începutul anului. Atacantul francez în vârstă de 34 de ani intră în ultimul an de contract cu londonezii, iar Tuchel nu dorește să se bazeze pe el în sezonul viitor, Chelsea având în plan să-l transfere pe Haaland.
Atacantul francez a adunat 110 convocări pentru Franța și a marcat 46 de goluri, iar pentru Chelsea a reușit 39 de goluri în cele 119 apariții în toate competițiile.
Fotbal
Doi dintre jucătorii nominalizați la Balonul de Aur 2021 nu au primit nici măcar un punct
30/11/2021 LA 06:27
În 2018 Chelsea a plătit 17 milioane de euro pentru achiziția sa de la Arsenal, Giroud fiind acum cotat la 4 milioane de euro.
Trecerea sa din Premier League în Serie A nu va fi una costisitoare datorită vârstei jucătorului și a perioadei contractuale dintre Giroud și Chelsea. Însă în această mutare un cuvânt important îl va avea soția lui Giroud, care în trecut a blocat un transfer al soțului ei, pe motiv că îi place să trăiască la Londra.
Reîntoarcerea lui Felipe Anderson la Lazio
În iulie 2018, West Ham plătea 38 de milioane pentru extrema braziliană celor de la Lazio.
După un prim sezon reușit în Premier League, forma brazilianului a început să scadă, până când "ciocănarii" au decis să-l împrumute la FC Porto în sezonul precedent.
Lazio este aproape de un acord cu West Ham pentru a-l readuce Felipe Anderson. În înțelegerea dintre cele două cluburi ar urma să fie stipulată o clauză prin care "ciocănarii" păstrează 50% din jucătorul cotat acum la 10 milioane de euro.
Pentru West Ham, Felipe Anderson a adunat 72 de prezențe în care a înscris 12 goluri și a oferit 13 pase decisive. În sezonul precedent a adunat numai 10 prezențe în toate competițiile pentru FC Porto, în care nu a marcat niciun gol.
Rămâne de văzut dacă Lazio va putea resuscita un jucător în cădere clară de formă.
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00