Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ștefan Radu le-a explicat italienilor de ce a renunțat la naționala României

Ion Alexandru

Actualizat 10/04/2021 la 11:42 GMT+3

Ștefan Radu a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio și italienii nu înțeleg de ce refuză să vină la naționala României. Într-un interviu acordat unui site al fanilor a dat exlicația sa.

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio

Credit imagine: Eurosport

Ștefan Radu a jucat doar 13 partide în naționala României, iar ultimul meci sub "tricolor" a fost în 2013. De atunci, fundașul crescut de Dinamo a refuzat orice convocare, deși mai mulți selecționeri au insistat pentru ca el să revină. Ștefan Radu le-a răspuns fanilor italieni la cea mai grea întrebare.
"Naționala mea este Lazio! Din motive de sănătate am renunțat la convocarile venite de la București și nu-mi pare rău. A fost decizia corectă. Când fanii îmi strigă numele pe Olimpico mi se face pielea de găină. Este un moment magic și plin de emoție pentru mine"
a spus Ștefan Radu pentru siteul lalaziosiamonoi.it.

Ștefan Radu vrea să rămână la Lazio până la finalul carierei

Ștefan Radu a avut ami multe oferte în ultimi ani, dar nu dorește să plece. Walter Zenga l-a vrut la Sampdoria. "Am o relație excelentă cu Walter, dar locul meu este la Lazio" a fost răspunsul românului cu cele mai multe meciuri la o singură echipă din străinătate.
Un alt motiv perntru care fundașul lui Lazio nu vrea să plece de la Roma sunt copiii lui. Aceștia sunt îndrăgostiți de capitala Italiei.
"Copii mei plângeau când erau mai mici când trebuia să plecăm din Roma. S-au născut aici și aici este casa lor".
Este o pierdere Ștefan Radu pentru naționala României?
Ștefan Radu a dezvăluit că, deși are 34 de ani, nu se gândește la retragere. Românul i-a doborât recordul de meciuri în tricoul lui Lazio deținut de legendarul Favalli și acum vrea încă cel puțin un an de contract pe Olimpico.
Ștefan Radu la Lazio
  • 14 sezoane
  • 402 meciuri
  • 8 goluri
  • 6 trofee (3 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo