Ștefan Radu a jucat doar 13 partide în naționala României, iar ultimul meci sub "tricolor" a fost în 2013. De atunci, fundașul crescut de Dinamo a refuzat orice convocare, deși mai mulți selecționeri au insistat pentru ca el să revină. Ștefan Radu le-a răspuns fanilor italieni la cea mai grea întrebare.
"Naționala mea este Lazio! Din motive de sănătate am renunțat la convocarile venite de la București și nu-mi pare rău. A fost decizia corectă. Când fanii îmi strigă numele pe Olimpico mi se face pielea de găină. Este un moment magic și plin de emoție pentru mine"
a spus Ștefan Radu pentru siteul lalaziosiamonoi.it.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Ștefan Radu vrea să rămână la Lazio până la finalul carierei

Ștefan Radu a avut ami multe oferte în ultimi ani, dar nu dorește să plece. Walter Zenga l-a vrut la Sampdoria. "Am o relație excelentă cu Walter, dar locul meu este la Lazio" a fost răspunsul românului cu cele mai multe meciuri la o singură echipă din străinătate.
Un alt motiv perntru care fundașul lui Lazio nu vrea să plece de la Roma sunt copiii lui. Aceștia sunt îndrăgostiți de capitala Italiei.
"Copii mei plângeau când erau mai mici când trebuia să plecăm din Roma. S-au născut aici și aici este casa lor".
ESTE O PIERDERE ȘTEFAN RADU PENTRU NAȚIONALA ROMÂNIEI?
Ștefan Radu a dezvăluit că, deși are 34 de ani, nu se gândește la retragere. Românul i-a doborât recordul de meciuri în tricoul lui Lazio deținut de legendarul Favalli și acum vrea încă cel puțin un an de contract pe Olimpico.
Ștefan Radu la Lazio
  • 14 sezoane
  • 402 meciuri
  • 8 goluri
  • 6 trofee (3 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe)
Fotbal
FCSB a dezmembrat Dinamo în derby-ul Ligii 1! Meciul s-a terminat cu un set la zero
12/09/2021 LA 13:58
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39