În vârstă de 18 ani, Romano Floriani Mussolini, strănepotul dictatorului italian, a anunţat, marţi, că a semnat primul său contract profesionist cu Lazio, un club cunoscut pentru antecendentele lor de extremism politic. În plus, Lazio este și în prezent susținută de grupuri de ultrași ultra-fascişti sau neo-nazişti.
Înainte ca pandemia de coronavirus să pună stăpânire pe Europa, Irriducibili, ultrașii lui Lazio, aduceau adesea bannere prin care îl onorau pe dictatorul italian. Strănepotul lui Benito Mussolini joacă pe postul de fundaș și a publicat de curând o fotografie pe rețelele de socializare în care semnează un contract până în 2024 alături de Mauro Bianchessi, care răspunde de sectorul tineret al grupării romane.

Lazio i-a oferit un contract de profesionist strănepotului lui Benito Mussolini

Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
"Sunt foarte fericit că am semnat primul meu contract profesionist cu SS Lazio şi că voi mai petrece încă trei ani în acest tricou", a scris el pe contul personal de Instagram, pe care este înregistrat doar sub numele tatălui său, Mauro Floriani, tocmai pentru a nu trezi setea internauților de a-l hărțui.
Venit de la centrul de formare al clubului Lazio, Romano Floriani Mussolini este fiul Alessandrei Mussolini, nepoata celui supranumit "Il Duce". Lazio ocupă în prezent locul 7 în Serie A, după 28 de etape, cu 49 de puncte, la 6 puncte de podium. La Lazio evoluează fundaşul român Ştefan Radu, care a egalat de curând un record uimitor în tricoul biancocelestilor.
Fundașul român a bifat cea de-a 401-a apariție pentru formația italiană, la meciul câștigat în weekend pe terenul lui Udinese, scor 1-0.Recordul cu cele mai multe apariții în tricoul lui Lazio era deținut de Giuseppe Favalli, fostul fundaș care a evoluat la formația din Capitală în perioada 1992-2004. Așadar, Radu mai are nevoie de o singură apariție ca să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio.
Serie A
Juventus a învins-o pe Lazio, în ultimul meci al anului în Serie A! Torinezii au 6 victorii la rând
13/11/2022 LA 21:37
Romanian Liga I
Dan Petrescu, după anunțul că CFR Cluj îl vrea pe Nicolae Stanciu! "Pot să zic nu?"
08/11/2022 LA 09:24