Zhang s-a plictisit de jucăria Inter Milano și vrea să scape de ea, mai ales că simte că nu poate să facă profit. Chinezul cu o avere de peste 10 miliarde a mandatat celebra bancă de investiții Rothschild să găsească un cumpărător. În numele Interului, Zhang a contractat deja două credite. Unul de 300 de milioane de la Goldman Sachs și unul de 75 de milioane de la JP Morgan.
Cotidianul italian Corriere dello Sport scrie că Inter va avea un nou proprietar în maxim un an.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08

Chinezii au ordonat: fără transferuri în această iarnă

Compania chineză Suning, aflată în proprietatea familiei Zhang, a investit peste 650 de miloane de euro la Inter Milano, iar câștigurile sunt mult mai mici. De aceea, Conte nu va putea face transferuri pe bani în acest debut de an. Mai mult, Nainggolan s-a întors la Cagliari, iar pentru Eriksen și Pinamonti se caută cumpărători generoși. Italienii au aflat că există un plan al chinezilor pentru a vinde în vară unul dintre cei mai buni jucători de la Inter. Lautaro Martinez este fotbalistul cu cea mai ridicată cotă. Pentru atacantul argentinian, Inter vrea 111 milioane, clauza de reziliere. Pep Guardiola îl admiră, dar prețul este considerat exagerat.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Salarii plătite târziu

Inter a plătit la finalul anului salariile jucătorilor pe septembrie și octombrie. După o discuție cu vestiarul din care face parte și Ionuț Radu, conducătorii Interului au stabilit împreună cu fotbalilștii ca salariile pe noiembrie și decembrie să fie achitate pe 16 februarie.
Inter este singura mare echipă a Italiei care nu le-a propus jucătorilor o reducere de salarii în 2020, după ce fotbalul din Serie A a fost răvășit de pandemia de coronavirus. Corriere dello Sport scrie că o discuție în acest sens ar putea avea loc în primăvară.
Inter este pe locul 2 în Serie A, la un singur punct în spatele liderului Milan. Campioana Juventus este pe locul 6, la 10 puncte de Milan.
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22
Premier League
Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"
07/11/2022 LA 06:38