Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un antrenor refuză să stea pe bancă contra lui Milan din cauza participării acestora în Super Ligă

Andrei Bobeica

Publicat 20/04/2021 la 20:51 GMT+3

Echipa lui Vlad Chiricheș joacă miercuri pe San Siro contra lui Milan, în Serie A.

Gianluigi Donnarumma nel giorno del suo esordio con la maglia del Milan contro il Sassuolo

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul lui Sassuolo, Roberto De Zerbi a anunțat că are de gând să facă un gest incredibil.

De Zerbi refuză să stea pe bancă contra lui Milan

De Zerbi a anunțat că nu vrea să stea pe banca la meciul împotriva lui Milan din cauză că formația antrenată de Pioli susține înființarea Super Ligii.
„Nu-mi face plăcere să joc acest meci, pentru că Milan este una dintre echipele fondatoare. I-am spus lui Carnevali și jucătorilor mei. Dacă Carnevali mă va obliga, o să mă duc, dar sunt dezamăgit.
Ieri, înainte de antrenament, am vorbit cu băieți despre situație. Mi-am exprimat gândurile. Sunt foarte furios pentru că a fost o lovitură de stat, în ceea ce privește conținutul și modalitatea. Ar fi putut să o facă în timpul zilei, în loc să emită comunicate de presă la miezul nopții. Fotbalul aparține tuturor și este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi. Este ca și cum fiul unui muncitor nu poate visa să ajungă doctor sau avocat. Parcă ar spune: «mingea este a mea, eu voi juca, eu o voi lua»”, a declarat Roberto De Zerbi la conferința de dinainte de meci.

CE ESTE SUPER LIGA EUROPEANĂ

Alături de AC Milan, mai sunt Arsenal FC, Atletico Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona, FC Internazionale Milano, Juventus FC, Liverpool FC, Manchester City, Manchester United, Real Madrid CF și Tottenham Hotspur.
Super Liga Europei este un plan grandios, conceput în totalitate de marile cluburi europene, ca un răspuns la apatia UEFA de a reformata competițiile intercluburi (în special Champions League), care în ultimii ani au generat câștiguri mai mici pentru granzii de pe "Bătrânul Continent".
Noua competiție intercluburi ar urma să aibă la start anual 20 de echipe, care nu vor mai participa astfel în Champions League, Europa League sau Conference League, organizate de UEFA. Banca americană JP Morgan a anunțat deja că va sponsoriza competiția.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo