Antrenorul lui Sassuolo, Roberto De Zerbi a anunțat că are de gând să facă un gest incredibil.

De Zerbi refuză să stea pe bancă contra lui Milan

De Zerbi a anunțat că nu vrea să stea pe banca la meciul împotriva lui Milan din cauză că formația antrenată de Pioli susține înființarea Super Ligii.
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
„Nu-mi face plăcere să joc acest meci, pentru că Milan este una dintre echipele fondatoare. I-am spus lui Carnevali și jucătorilor mei. Dacă Carnevali mă va obliga, o să mă duc, dar sunt dezamăgit.
Ieri, înainte de antrenament, am vorbit cu băieți despre situație. Mi-am exprimat gândurile. Sunt foarte furios pentru că a fost o lovitură de stat, în ceea ce privește conținutul și modalitatea. Ar fi putut să o facă în timpul zilei, în loc să emită comunicate de presă la miezul nopții. Fotbalul aparține tuturor și este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi. Este ca și cum fiul unui muncitor nu poate visa să ajungă doctor sau avocat. Parcă ar spune: «mingea este a mea, eu voi juca, eu o voi lua»”, a declarat Roberto De Zerbi la conferința de dinainte de meci.

CE ESTE SUPER LIGA EUROPEANĂ

Alături de AC Milan, mai sunt Arsenal FC, Atletico Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona, FC Internazionale Milano, Juventus FC, Liverpool FC, Manchester City, Manchester United, Real Madrid CF și Tottenham Hotspur.
Super Liga Europei este un plan grandios, conceput în totalitate de marile cluburi europene, ca un răspuns la apatia UEFA de a reformata competițiile intercluburi (în special Champions League), care în ultimii ani au generat câștiguri mai mici pentru granzii de pe "Bătrânul Continent".
Noua competiție intercluburi ar urma să aibă la start anual 20 de echipe, care nu vor mai participa astfel în Champions League, Europa League sau Conference League, organizate de UEFA. Banca americană JP Morgan a anunțat deja că va sponsoriza competiția.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
27/09/2021 LA 08:56
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
23/09/2021 LA 15:07