În vârstă de 21 de ani, Valentin Mihăilă este unul dintre fotbaliștii de bază de la Parma. Internaționalul român ar urma să fie "răsplătit" la finalul unui sezon în care a avut multe evoluții bune. Cu doar cinci etape rămase în actualul sezon competițional, trupa la care evoluează Mihăilă și Man ocupă locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, la 11 puncte în spatele ultimei poziții care asigură salvarea, ocupată de Cagliari.
Valentin Mihăilă va continua la Parma şi în Serie B, acolo unde presa din Italia transmite că nu va mai avea rival pe post. Gervinho, contracandidatul său pe post, s-a înţeles deja cu noul club şi va pleca în vară de la Parma. Ivorianul va merge în Turcia, la Trabzonspor, anunţă presa din Italia.

Valentin Mihăilă, ghinionist cu accidentările. Românul poate rata meciul cu Torino

Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
După ce Dennis Man s-a accidentat și va rata restul sezonului din Serie A, nici Valentin Mihăilă nu a fost scutit de problemele fizice. Echipa lui Roberto D'Aversa a mai primit o veste proastă, în urmă cu doar două zile. Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a acuzat dureri la mușchii adductori și riscă să rateze următorul meci, cu Torino (luni, ora 21:45).
Mihăilă a mai avut probleme la mușchii adductori și la începutul lunii. Din cauza durerilor respective, românul a ratat meciul cu AC Milan, pierdut de Parma cu 3-1. Mihăilă a adunat 17 apariții la Parma, din momentul transferului de la Craiova din luna octombrie, în schimbul a 8,5 milioane de euro. Tânărul atacant a marcat 4 goluri și a expediat 2 assist-uri pentru formația lui D'Aversa.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26