Articol scris de Romeo Ene
S-a vehiculat că milanezii ar fi interesaţi de serviciile lui Olivier Giroud, dar aceştia sunt pregătiţi în cazul în care transferul nu se va concretiza. Astfel, Luka Jovic, jucătorul lui Real Madrid, este alesul italienilor dacă nu vor reuşi să-l aducă pe vârful lui Chelsea, conform SkySport. Sârbul este urmărit de mai mult timp de vicecampioana Italiei, fiind aproape de un transfer pe San Siro şi în trecut.
Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50
Luka Jovic, pe lista lui Milan
În cazul în care va ajunge la Milan, Luka Jovic va avea ocazia de a fi din nou coleg cu Ante Rebic, alături de care a avut cifre extraordinare la Frankfurt pe vremea când cei doi erau colegi, în 2018.
Nu ar fi pentru prima dată când AC Milan transferă jucători legitimaţi de Real Madrid, care nu se află într-o formă sportivă extraordinară. Jovic a fost împrumutat de spanioli la Frankfurt, acolo unde nu a impresionat. Totuşi, atât Theo Hernandez, cât şi Brahim Diaz, au fost jucători transferaţi de Milan de la Real, au primit încredere şi şi-au îmbunătăţit foarte mult jocul în tricoul italienilor.
Relaţia dintre cele două cluburi a fost întotdeauna foarte bună. Paulo Maldini este directorul sportiv al lui AC Milan şi s-a înţeles foarte bine cu clubul spaniol. Real Madrid ar avea nevoie de 40 de milioane de euro pentru a-şi echilibra bugetul, dar o posibilă înţelegere care să stabilească un împrumut cu opţiune de cumpărare de 30 de milioane de euro ar putea ajunge să satisfacă toate părţile implicate.
Având în vedere că Luka Jovic este unul dintre jucătorii cu cele mai mari salarii de la Real Madrid, spaniolii ar putea accepta să primească o sumă mai mică în schimbul lui, cu condiţia ca sârbul să renunţe la unele salarii.
Conform aceleiaşi surse, dacă va fi vorba de un transfer, acesta se va realiza, cel mai probabil, la sfârşitul lunii iulie sau în luna august. De asemenea, s-a vehiculat faptul că Eintracht Frankfurt ar fi interesată să-l transfere definitiv pe Jovic, dar achiziţia va avea loc numai după ce Andre Silva va fi vândut. Până atunci, Jovic va reveni la antrenamentele lui Real Madrid pe data de 5 iulie şi va căuta să-l impreseioneze pe noul său antrenor, Carlo Ancelotti.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
08/12/2021 LA 05:48
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
04/12/2021 LA 21:49