Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie nebună pentru Juve în derby-ul cu Inter! Torinezii încă speră la loc de Champions League

Andrei Bobeica

Publicat 15/05/2021 la 20:59 GMT+3

Juventus a așteptat-o pe campioana Inter pe teren propriu pentru un meci al orgoliilor. Însă, pentru echipa lui Pirlo meciul era unul capital pentru prezența în Liga Campionilor sezonul viitor.

Cristiano Ronaldo e Juan Cuadrado esultano dopo il gol nel derby d'Italia, Juventus-Inter, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Abia pe locul 5, la un punct de locul 4, ocupat de Napoli, Juventus avea nevoie de o victorie și să spere că Milan sau napoltanii vor comite un pas greșit în aceste ultime 2 etape. Atalanta este deja sigură de prezența în Champions League, după victoria cu 4-3 din deplasare cu Genoa.

Ronaldo versus Lukaku

Deja campioană, Inter a folosit totuși cei mai buni jucători pe care îi avea la dispoziție în derby-ul cu Juventus.
Presată de prezența în Liga Campionilor, Juventus a început în atac și a avut prima ocazie în minutul11, prin Kulusevski, dar șutul său a fost respins în corner.
În minutul 23, arbitrul partidei a acordat penalty pentru Juventus, după consultarea VAR, la un fault al lui Darmian, asupra lui Chiellini. Cristiano a executat, dar Handonovic a respins. Totuși, portughezul a ajuns la mingea reprinsă și a înscris.
A fost golul cu numărul 777 din cariera lui CR7 și cel de-al 29-lea în acest sezon.
10 minute mai târziu, tot după consultarea VAR, arbitrul acordă penalty pentru Inter, iar Lukaku marchează pentru prima dată împotriva lui Juventus.
În prelungirile primei reprize, Cuadrado o aduce din nou în avantaj pe Juventus, cu un șut puternic, care a fost și deviat de un apărător și îl păcălește pe Handanovic.
Repriza a doua a fost una foarte grea pentru Juventus, care a rămas în 10 oameni, din minutul 55, după eliminarea lui Betancur, care a văzut al doilea cartonaș galben.
În minutul 85, Juventus s-a văzut egalată la o fază la care Chiellini și-a dat autogol, dar inițial a fost anulat pentru un fault. Arbitrul a validat însă golul lui Inter după consulatarea VAR.
3 minute mai târziu, Cuadrado a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat și a adus-o din nou în avantaj pe Juventus.
Până la final, nu a mai înscris niciuna dintre echipe, iar Brozovic a fost și el eliminat în minutul 92.

Clasament Serie A

  • 1. Inter 88p
  • 2. Atalanta 78p
  • 3. AC Milan 75p
  • 4. Juventus 75p
  • 5. Napoli 73p
  • 6. Lazio 67p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo