Vlad Chiricheș a lipsit în cele trei meciuri disputate de România cu Islanda, Norvegia și Austria, dar în campionatul Italiei, internaționalul român merge ceas. Chiricheș a jucat un rol important în revenirea reușită de Sassuolo pe teren propriu cu Torino, scor 3-3. Oaspeții conduceau cu 3-1 în minutul 79, însă gazdele au revenit fantastic pe final și au reușit să smulgă un punct din această confruntare.
Mai mult, Chiricheș a marcat golul cu numărul 2 pentru echipa lui, în minutul 84. Golul înscris de internaționalul român a devenit viral pe rețelele de socializare. Jurnaliștii care au acoperit acest meci au avut doar cuvinte de laudă la adresa evoluției fundașului român. Colegul lui de echipă, Caputo, a stabilit scorul final în minutul 85, cu o pasă venită de la Berandi.
Serie A
Ionuț Radu, cel mai bun de la Cremonese deși a luat 4 goluri de la Napoli! Ce note a primit românul
10/10/2022 LA 10:30

Vlad Chiricheș, super-gol în Serie A în meciul cu Torino, în etapa a cincea

Chiricheș a fost integralist în meciul cu Torino, din etapa a cincea din Serie A, iar antrenorul De Zerbi a mizat în mod inspirat pe fundașul român, asta pentru că internaționalul român a creat faza de la care a pornit remontada pe Stadionul Mapei – Citta del Tricolore. Torino a deschis scorul prin Linetty, în minutul 33, gol care a și stabilit scorul de la pauză.
În partea secundă, Djuricic a egalat în minutul 71, iar Belotti și Lukic au marcat pentru oaspeți în minutele 77 și 79. Trupa condusă de Giampaolo a oprit motoarele în acel moment, însă Chiricheș i-a pedepsit imediat pe adversari, iar Caputo a pus capăt meciului în minutul 85. În etapa precedentă, Sassuolo a revenit de la 1-3 cu Bologna și s-a impus cu 4-3.
În urma acestui egal cu Torino, scor 3-3, Sassuolo a urcat pe locul 2 în Serie A. Formația pregătită de Roberto De Zerbi, ex-jucător la CFR Cluj, are 11 puncte și se află la o lungime de liderul AC Milan.
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42
Fotbal
Lobonț știe cine ar trebui să fie liderul echipei naționale a României! "Are calități să facă asta"
05/10/2022 LA 10:34