Vlad Chiricheș a lipsit în cele trei meciuri disputate de România cu Islanda, Norvegia și Austria, dar în campionatul Italiei, internaționalul român merge ceas. Chiricheș a jucat un rol important în revenirea reușită de Sassuolo pe teren propriu cu Torino, scor 3-3. Oaspeții conduceau cu 3-1 în minutul 79, însă gazdele au revenit fantastic pe final și au reușit să smulgă un punct din această confruntare.
Mai mult, Chiricheș a marcat golul cu numărul 2 pentru echipa lui, în minutul 84. Golul înscris de internaționalul român a devenit viral pe rețelele de socializare. Jurnaliștii care au acoperit acest meci au avut doar cuvinte de laudă la adresa evoluției fundașului român. Colegul lui de echipă, Caputo, a stabilit scorul final în minutul 85, cu o pasă venită de la Berandi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Opinie Eurosport | 5 lucruri bune și 5 rele făcute de Rădoi la națională. Este momentul să plece?
12/10/2021 LA 13:03

Vlad Chiricheș, super-gol în Serie A în meciul cu Torino, în etapa a cincea

Chiricheș a fost integralist în meciul cu Torino, din etapa a cincea din Serie A, iar antrenorul De Zerbi a mizat în mod inspirat pe fundașul român, asta pentru că internaționalul român a creat faza de la care a pornit remontada pe Stadionul Mapei – Citta del Tricolore. Torino a deschis scorul prin Linetty, în minutul 33, gol care a și stabilit scorul de la pauză.
În partea secundă, Djuricic a egalat în minutul 71, iar Belotti și Lukic au marcat pentru oaspeți în minutele 77 și 79. Trupa condusă de Giampaolo a oprit motoarele în acel moment, însă Chiricheș i-a pedepsit imediat pe adversari, iar Caputo a pus capăt meciului în minutul 85. În etapa precedentă, Sassuolo a revenit de la 1-3 cu Bologna și s-a impus cu 4-3.
În urma acestui egal cu Torino, scor 3-3, Sassuolo a urcat pe locul 2 în Serie A. Formația pregătită de Roberto De Zerbi, ex-jucător la CFR Cluj, are 11 puncte și se află la o lungime de liderul AC Milan.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
El a fost cel mai bun 'tricolor' în meciul cu Armenia! Cine sunt jucătorii care s-au remarcat
12/10/2021 LA 10:53
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Asta ne-a ambiționat foarte mult!" Ce au spus Chiricheș și Mihăilă după victoria cu Armenia
12/10/2021 LA 04:35