Gio Simeone va fi unul dintre numele de pe piața transferurilor în săptămânile următoare, anunță publicația spaniolă AS. Atacantul argentinian în vârstă de 26 de ani a încheiat cel mai bun sezon al carierei sale și acum este o țintă pentru diverse echipe din Premier League și La Liga.
Fiul lui Diego Simeone a fost deținut de Cagliari, dar a jucat pentru Verona sezonul trecut, reușind un număr de 17 goluri în Serie A și patru pase decisive, în 2.704 minute de joc. În cele din urmă, clubul gialloblu a activat opțiunea de cumpărare pentru jucător, care a semnat până în 2026. Valoarea sa de piață a urcat la 15,3 milioane într-un sezon.
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
IERI LA 14:57
Cu acțiunile sale ofensive, defensive și la construcția jocului, el a înscris pentru Verona mai mult decât erau estimările, de 10 goluri. Performanța a fost luată în seamă și a suscitat interes, a mai susținut sursa citată.
Verona îi trimisese deja semnale clubului Cagliari că va activa opțiunea de cumpărare de aproximativ 10 milioane de euro, stabilită în contractul de împrumut. Verona avea până pe 15 iunie termen să facă acest lucru. Clubul a găsit lichidități și a oficializat deja achiziția argentinianului.

A început bătălia pentru Gio, fiul lui Diego Simeone

Clubul Verona a ținut să îl tranfere definitiv pe Simeone, știind că există interes din alte părți pentru el și poate să facă profit. Juventus l-a sunat pe atacant în urmă cu câteva zile, dar în ultimele ore a izbucnit cu forță un interes din Premier League, mai notează AS.
West Ham s-a poziționat foarte bine în această cursă, dar și Arsenal a început să se intereseze de atacant. Telefoanele au început să sune la agenți și de la cluburi din Spania.
În ultimul sezon, Verona a fost echipă de prima jumătate a clasamentului în Serie A, în special datorită duo-ului format din Simeone și Caprari. Sezonul trecut, echipe precum Marseille și Celta de Vigo au încercat să-l transfere pe argentinian, dar nu a fost posibil. Acum, ofertele sunt mult mai importante, iar clubul italian își freacă mâinile de bucurie.
Serie A
Răzvan Marin va juca și la anul în Serie A! Cagliari ar putea încasa 7 milioane de € pe mijlocaș
26/06/2022 LA 14:04
Serie A
Radu Drăgușin, dorit în Italia lângă alți români! Ce club s-a interesat de fundașul de 20 de ani
24/06/2022 LA 07:29