Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Abraham a vorbit despre mutarea sa la Roma: "Cea mai bună decizie din viața mea"

Andrei Nicolae

Publicat 29/07/2022 la 13:42 GMT+3

Atacantul englez a fost transferat de la Chelsea vara trecută și a înregistrat în tricoul capitolinilor cel mai bun sezon individual, în privința golurilor marcate. Abraham a vorbit pentru Corriere Dello Sport despre transferul său, dar și despre obiectivele pe care și le-a propus pentru această stagiune.

Tammy Abraham of AS Roma celebrates the victory during the Serie A match between AS Roma and SS Lazio at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 20 March 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul de 24 de ani a înscris 27 de goluri în 53 de partide în tricoul Romei sezonul trecut. Englezul a fost un jucător providențial în succesul capitolinilor din Conference League, care a reprezentat primul trofeu european pentru Roma după o pauză de 61 de ani.
Cele 27 de goluri ale lui Abraham au reprezentat o bornă istorică pentru capitolini, fiind jucătorul care a reușit să înscrie cele mai multe goluri la un sezon de debut în tricoul Romei. Atacantul lui Jose Mourinho a vorbit despre transferul său și despre borna pe care vrea să o atingă în acest sezon.
"Cea mai bună decizie din viața mea a fost să vin aici. Nu mă grăbesc să mă întorc în Premier League. Vreau să înscriu cu un gol mai mult decât în sezonul trecut. Sper că pot să îmi dobor recordul personal de goluri.
Fără grabă, oricum, pentru că nu mă simt încă pregătit sută la sută. Pe de altă parte, în acest moment în sezon, nimeni nu este", a declarat britanicul, citat de Daily Mail.
Abraham a vorbit și despre mutarea lui Dybala pe Olimpico, văzută cu ochi buni de fanii capitolini.
"Pot să fie doi regi în Roma. Cred că este un privilegiu ca un jucător atât de puternic să devină parte din echipa noastră. Înseamnă mult pentru fani, care mi-au oferit și mie o primire fantastică. Mesajul pare clar pentru mine: echipa dezvoltă un proiect tehnologic foarte bun, iar rezultatele pot fi văzute de toată lumea."
Citește și:

Abraham a vorbit despre obiectivul Romei

Atacantul de 24 de ani a deschis subiectul cu privire la ce vrea să obțină alături de capitolini, iar englezul își dorește să fie campion cu Roma.
"Obiectivul pentru sezonul următor este să ne întoarcem în Champions League. Aș minți dacă aș spune că nu vreau să câștig Scudetto. Toți vrem să câștigăm, dar trebuie să ne arătăm valoarea pe teren. Avem o echipă foarte bună, un club foarte bun și un antrenor incredibil. Cerul este limita."
AS Roma începe campionatul pe 14 august, în fața celor de la Salernitana, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo