Jucătorul de 24 de ani a înscris 27 de goluri în 53 de partide în tricoul Romei sezonul trecut. Englezul a fost un jucător providențial în succesul capitolinilor din Conference League, care a reprezentat primul trofeu european pentru Roma după o pauză de 61 de ani.
Cele 27 de goluri ale lui Abraham au reprezentat o bornă istorică pentru capitolini, fiind jucătorul care a reușit să înscrie cele mai multe goluri la un sezon de debut în tricoul Romei. Atacantul lui Jose Mourinho a vorbit despre transferul său și despre borna pe care vrea să o atingă în acest sezon.
"Cea mai bună decizie din viața mea a fost să vin aici. Nu mă grăbesc să mă întorc în Premier League. Vreau să înscriu cu un gol mai mult decât în sezonul trecut. Sper că pot să îmi dobor recordul personal de goluri.
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26
Fără grabă, oricum, pentru că nu mă simt încă pregătit sută la sută. Pe de altă parte, în acest moment în sezon, nimeni nu este", a declarat britanicul, citat de Daily Mail.
Abraham a vorbit și despre mutarea lui Dybala pe Olimpico, văzută cu ochi buni de fanii capitolini.
"Pot să fie doi regi în Roma. Cred că este un privilegiu ca un jucător atât de puternic să devină parte din echipa noastră. Înseamnă mult pentru fani, care mi-au oferit și mie o primire fantastică. Mesajul pare clar pentru mine: echipa dezvoltă un proiect tehnologic foarte bun, iar rezultatele pot fi văzute de toată lumea."
Citește și:

Abraham a vorbit despre obiectivul Romei

Atacantul de 24 de ani a deschis subiectul cu privire la ce vrea să obțină alături de capitolini, iar englezul își dorește să fie campion cu Roma.
"Obiectivul pentru sezonul următor este să ne întoarcem în Champions League. Aș minți dacă aș spune că nu vreau să câștig Scudetto. Toți vrem să câștigăm, dar trebuie să ne arătăm valoarea pe teren. Avem o echipă foarte bună, un club foarte bun și un antrenor incredibil. Cerul este limita."
AS Roma începe campionatul pe 14 august, în fața celor de la Salernitana, în deplasare.
Serie A
Roma a perfectat transferul lui Wijnaldum! Următoarea țintă a lui Mourinho: un jucător de la United
27/07/2022 LA 13:51
Serie A
Dybala a dezvăluit motivul pentru care a plecat de a Juventus: "Nu a fost o problemă economică"
26/07/2022 LA 14:35