AC Milan este foarte aproape de a începe o nouă eră. Deși nu au trecut nici măcar 4 ani de când grupul american Elliot a preluat clubul, italienii ar putea să-și schimbe din nou proprietarul în perioada următoare.
Clubul care este pe locul 1 în clasamentul din Serie A, având un avans de două puncte în fața celor de la Inter, este în atenția celor de la Investcorp, un fond de investiții din Bahrain.
Potrivit jurnaliștilor de la Football Italia, negocierile sunt avansate, iar fondul de investiții este "aproape să o preia pe AC Milan". Suma pe care arabii vor trebui să o plătească pentru a deveni proprietari ai lui AC Milan se ridică la un miliard de euro.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55
Conform sursei citate, niciunul dintre reprezentanții părților implicate nu a vrut să comenteze negocierile, însă se pare că acestea sunt într-un stadiu avansat, discuțiile având șanse să se finalizeze în curând.
Citește și:

Atalanta, cumpărată în februarie de americani

În februarie, Atalanta, clubul care l-a transferat la începutul acestui an pe Valentin Mihăilă, a fost cumpărat de un grup de investitori din Statele Unite ale Americii.
Oamenii de afaceri au achiziționat 55% din capitalul social La Dea, un subholding care deține aproximativ 86% din capitalul social al clubului. Tranzacția s-a făcut pentru o sumă mai mare de 400 de milioane de euro.
"Atalanta Bergamasca Calcio SpA a anunțat semnarea unui acord de parteneriat între familia Percassi și un grup de investitori condus de Stephen Pagliuca, co-proprietar al celor de la Boston Celtics, precum și co-președinte al Bain Capital, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din lume", a fost anunțul clubului.
După vânzarea Atalantei, în Serie A evoluează 8 echipe patronate de americani, celelalte 7 fiind AC Milan, AS Roma, Fiorentina, Genoa, Spezia, Venezia și Bologna.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
IERI LA 10:29
Serie A
Verona-AC Milan 1-3, pas uriaș spre titlu pentru rossoneri
08/05/2022 LA 20:40