Ciprian Tătăruşanu a fost transferat de Milan vara trecută de la Lyon, însă nu a putut să-i ia locul în poartă lui Gianluigi Donnarumma. Românul a apărat în doar 5 partide, mai exact două în Europa League, două în Cupa Italiei şi unul în Serie A.

Ciprian Tătăruşanu rămâne la Milan

Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35
Ajuns la finalul carierei, Ciprian Tătăruşanu va continua pe San Siro, în ciuda faptului că va fi nevoit să accepte din nou statutul de rezervă.
"Ciprian Tătărușanu este unul dintre cei mai experimentați membri ai grupului. Ajuns în septembrie 2020, de la Lyon, portarul român a fost mereu pe fază când s-a apelat la el. Asta s-a întâmplat în dubla din Europa League cu Sparta Praga, când a salvat echipa, cu intervenții decisive. Tătărușanu va fi confirmat ca al doilea portar al echipei.", precizează jurnaliştii de la Calciomercato.
Un singur meci în Serie A a prins Tătăruşanu în sezonul trecut, iar în restul a fost rezervă neutilizată.
Ciprian Tătăruşanu a mai evoluat de-a lungul carierei la Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes şi Lyon, înainte de a ajunge la Milan, acolo unde evoluează din sezonul trecut.
600.000 de euro este cota lui Tătăruşanu, potrivit Transfermarkt. Alessandro Plizzari (21 de ani) va fi cel de-al treilea portar al Milanului.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
15/01/2022 LA 13:54