Ciprian Tătăruşanu a fost transferat de Milan vara trecută de la Lyon, însă nu a putut să-i ia locul în poartă lui Gianluigi Donnarumma. Românul a apărat în doar 5 partide, mai exact două în Europa League, două în Cupa Italiei şi unul în Serie A.

Ciprian Tătăruşanu rămâne la Milan

Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
16/09/2021 LA 16:46
Ajuns la finalul carierei, Ciprian Tătăruşanu va continua pe San Siro, în ciuda faptului că va fi nevoit să accepte din nou statutul de rezervă.
"Ciprian Tătărușanu este unul dintre cei mai experimentați membri ai grupului. Ajuns în septembrie 2020, de la Lyon, portarul român a fost mereu pe fază când s-a apelat la el. Asta s-a întâmplat în dubla din Europa League cu Sparta Praga, când a salvat echipa, cu intervenții decisive. Tătărușanu va fi confirmat ca al doilea portar al echipei.", precizează jurnaliştii de la Calciomercato.
Un singur meci în Serie A a prins Tătăruşanu în sezonul trecut, iar în restul a fost rezervă neutilizată.
Ciprian Tătăruşanu a mai evoluat de-a lungul carierei la Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes şi Lyon, înainte de a ajunge la Milan, acolo unde evoluează din sezonul trecut.
600.000 de euro este cota lui Tătăruşanu, potrivit Transfermarkt. Alessandro Plizzari (21 de ani) va fi cel de-al treilea portar al Milanului.
Serie A
Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou
15/09/2021 LA 07:31
Serie A
Jose Mourinho a dat recital la meciul cu numărul 1000 al carierei. "A fost o cursă pentru copii"
13/09/2021 LA 13:51