Lider în Serie A, AC Milan a obținut doar o remiză în deplasarea de la Udinese în etapa cu numărul 17. Atacantul portughez al gazdelor, Beto, a deschis scorul pe Dacia Arena. Trupa lui Pioli a avut posesia, însă Zlatan Ibrahimovic & Co. s-au luptat până în minutul 90+2 pentru a înscrie golul egalizator.
Pentru AC Milan, care are acum doar două puncte avantaj în fruntea clasamentului din Serie A (39 de puncte), urmează partida de pe teren propriu cu ocupanta locului 3, Napoli, iar apoi, în ultimul meci din 2021, deplasarea la Empoli, programată pe 22 decembrie.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36

Juventus, doar egal cu Venezia. Trupa lui Allegri, la 9 puncte în spatele liderului AC Milan

Juventus a obținut în această seară, în etapa cu numărul 17, doar un egal cu nou-promovata Venezia, după ce a condus cu 1-0. Trupa lui Allegri a deschis scorul în minutul 32, prin Alvaro Morata, gol care a stabilit și rezultatul de la pauză. Oaspeții au luat piciorul de pe accelerație, iar Venezia a profitat încă din minutul 55, atunci când Aramu a restabilit egalitatea, marcând și golul care a închis tabela.
Juventus a urmărit golul victoriei pe final, însă chiar dacă posesia a fost de partea torinezilor, băieții lui Allegri nu au reușit să plece din Venezia cu toate cele 3 puncte. Juventus are în prezent 28 de puncte, fiind în spatele liderului AC Milan cu 11 puncte. Podiumul din Serie A este completat de Inter, cu 37 de puncte, și Napoli cu 36 de puncte.
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46