Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Lautaro Martinez, despre șansele ca argentinianul să ajungă la Arsenal și despre obiectivele acestuia la CM

Alex Masgras

Publicat 04/05/2022 la 20:03 GMT+3

Alejandro Camano, agentul lui Lautaro Martinez, a vorbit despre șansele argentinianului de a ajunge în această vară la Arsenal. De asemenea, Camano a dezvăluit și care este obiectivul lui Martinez la Cupa Mondială de la finalul acestui an, din Qatar.

Lautaro Martinez esulta dopo il gol in Inter-Milan - Coppa Italia 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Lautaro Martinez nu are de gând să plece de la Inter, potrivit agentului său, Alejandro Camano. Acesta a venit cu vești proaste pentru fanii lui Arsenal, după ce în ultima vreme s-a vehiculat că atacantul de 24 de ani poate ajunge în această vară pe Emirates.
De asemenea, Atletico Madrid s-a numărat printre posibilele destinații ale lui Martinez, dar Camano a negat totul, spunând că jucătorul pe care îl reprezintă nu se gândește să plece de la Milano.
"Nu depindem de un transfer. El este la Inter, e fericit, orașul e minunat. Uneori, presa publică lucruri despre transferuri, dar Lautaro se gândește la Inter, să le ofere bucurie fanilor lui Inter, să devină campion și să se pregătească pentru Cupa Mondială", a declarat Camano pentru Radio Colonia.
Citește și:

Lautaro Martinez visează să câștige Cupa Mondială cu Argentina

După ce Argentina a cucerit Copa America în 2021, atât fanii, cât și jucătorii "pumelor" așteaptă cu nerăbdare Cupa Mondială din Qatar. Turneul care va începe în luna noiembrie poate fi ultimul turneu de Campionat Mondial al lui Lionel Messi, care a anunțat recent că se va gândi mai mult la viitorul său la echipa națională la finalul acestui an.
Lautaro Martinez Messi Argentina Ecuador Copa America
Lautaro Martinez se așteaptă să aibă un rol important în parcursul Argentinei în Qatar, iar Camano a dezvăluit că atacantul lui Inter, asemenea celorlalți jucători de la națională, sunt extrem de motivați înaintea Cupei Mondiale, pentru a îi oferi șansa lui Messi de a avea un turneu final de neuitat:
"Lautaro este încântat să joace pentru Argentina, sunt cu toții în spatele lui Messi, credem că aceasta va fi Cupa Mondială a lui Messi.
Dacă Lautaro poate marca toate golurile pentru a aduce bucurie țării sale, va face tot ce îi stă în putință pentru acest lucru", a mai spus Camano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo