Juventus nu are debutul de sezon pe care l-au așteptat fanii. Venirea lui Allegri reprezenta o speranță că "Bătrâna Doamnă" va fi din nou o pretendentă serioasă la titlu, dar rezultatele au lăsat de dorit și după 10 etape scurse din acest sezon, bianconerri sunt la 13 puncte distanță de Milan și Napoli, cele 2 echipe aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului.
Plecarea lui Ronaldo a părut a fi o ușurare în cadrul echipei, care nu mai este nevoită să joace exclusiv pentru el, dar portughezul a lăsat un gol care nu a putut fi umplut în linia ofensivă. Juventus a marcat numai 14 goluri în 10 partide din Serie A și e clar că atacul reprezintă o mare problemă.
Moise Kean a fost adus ca o soluție anternativă pentru Morata, dar eficacitatea acestuia a fost scăzută, astfel că Allegri i-a înștiințat pe șefii clubului că are nevoie urgentă de un nou atacant.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Citește și:

Allegri vrea un atacant și un mijlocaș central încă din iarnă

Conform Gazzetta dello Sport, Agnelli și Nedved lucrează deja la transferul lui Dusan Vlahovic, atacantul care face furori la Fiorentina. Sârbul este dorit de mai multe forțe ale Europei, dar relațiile apropiate dintre Juve și gruparea din Firenze ar putea fi un avantaj pentru torinezi.
Vlahovic nu își va prelungi contractul cu Fiorentina, iar formația viola îl va ceda cu siguranță, însă rămâne dacă Juventus va avea resursele financiare pentru un asmenea transfer, atacantul fiind cotat la 50 de milioane de €, însă actuala sa echipă și-ar dori o sumă mai mare în schimbul său.
Aceeași sursă notează că Allegri ar vrea și un mijlocaș central, iar oficialii din Piemont au identificat o soluție foarte ieftină. Este vorba despre Axel Witsel, belgianul de la Borussia Dortmund. Acesta mai are contract doar până în iunie 2022 cu echipa germană și cel mai probabil nu va semna un nou acord, astfel că Juventus vrea să profite și să-l înregimenteze în ianuarie pentru o sumă modică.
Deși are 32 de ani, Witsel este considerat omul potrivit să facă ordine în linia mediană a lui Juventus, experiența sa la cel mai înalt nivel fiind un atu important.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Pogba, învinuit de Allegri pentru ratarea Mondialului! Unde crede italianul că a greșit mijlocașul
02/11/2022 LA 15:46
Liga Campionilor UEFA
Victorii clare pentru Milan, Man City și Real Madrid! Benfica și PSG, la egalitate perfectă în grupă
02/11/2022 LA 12:34