AC Milan și Inter Milano luptă pe finalul acestui sezon pentru titlu în Serie A. Este o luptă pasionantă, care stârnește interes major în Italia
Pentru că miercuri va juca în finala Cupei Italiei cu Juventus, meciul campioanei en-titre cu Empoli a fost devansat pentru vineri. Iar meciul de fotbal a coincis cu confruntarea dintre Carlos Alcaraz și Rafael Nadal la Madrid, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid (competiție transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player).
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM 17 ORE

Antrenorul echipei AC Milan a preferat să urmărească "fenomenul Alcaraz" decât meciul rivalei Inter

Stefano Pioli, antrenorul lui Milan, a optat pentru ... tenis, să urmărească "fenomenul Alcaraz", în dauna unui joc al Interului.
"Ştim ce avem de făcut, ne mai lipsesc şapte puncte pentru a atinge obiectivul, pentru a demonstra că noi suntem cei mai buni din campionat", a subliniat tehnicianul rossonerilor în conferinţa de presă dinainte meciului din deplasare de duminică cu Hellas Verona.
"Atenţia mea este îndreptată în întregime asupra celor trei meciuri restante, mai degrabă decât asupra parcursului lui Inter", a adăugat Pioli.
AC Milan (77 pct) poate câştiga campionatul dacă obţine cel puţin şapte puncte în ultimele trei meciuri (Verona, Atalanta, Sassuolo), în timp ce Inter (78 pct) mai are două meciuri de disputat (Cagliari şi Sampdoria).
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Sursa: Agerpres
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
IERI LA 06:34
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25