Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai ultimelor decenii. În acest sezon, la vârsta de 40 de ani, suedezul a reușit să înscrie 6 goluri în cele 9 meciuri disputate de AC Milan în Serie A, spunând recent că nu are de gând să se retragă pentru că simte că nu a ajuns în acel punct al carierei în care trebuie să spună 'stop'.
După ce Lionel Messi a cucerit cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră, Ibrahimovic a vorbit pentru Radio Deejay despre faptul că el nu a primit niciodată acest trofeu. Atacantul a spus că acest lucru nu-l influențează, el fiind oricum conștient de calitățile sale.
"De ce nu am câștigat niciodată Balonul de Aur? Nu știu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alții lucrurile. Acum a câștigat Messi Balonul de Aur și mulți spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă oprește. Sigur, ar fi fost frumos să câștig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut șansa să joc cu jucători mari și în echipe mari. Și ceva am câștigat...", a declarat Zlatan Ibrahimovic.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Citește și:

Cine sunt sportivii preferați ai lui Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a făcut recent câteva declarații pentru presa din Italia, în care a vorbit, printre altele, despre sportivii săi preferați. Fotbalistul de la AC Milan a declarat pentru început că, din punctul lui de vedere, Muhammad Ali este cel mai mare sportiv din toate timpurile, explicând faptul că alegerea sa are la bază și comportamentul fostului boxer din afara ringului.
"Datorită caracterului, a personalității sale, pentru cât de puternic era. A spus lucruri și le-a făcut și el", a argumentat atacantul, citat de publicația spaniolă As.
Ulterior, suedezul a vorbit despre cine este fotbalistul pe care îl consideră cel mai bun din istorie. Ibrahimovic l-a ales pe Ronaldo Nazario, mărturisind că acesta este jucătorul pe care încerca să-l imite în copilărie.
"Pentru mine cel mai bun jucător din toate timpurile este Ronaldo, Fenomenul. Dacă a fost mai bun decât Maradona? Pe Maradona nu l-am văzut jucând. Eu l-am prins pe Ronaldo încă de când eram mic și mereu încercam să-l imit", a spus Zlatan, care a comentat și rivalitatea din Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, alegându-și cu greu un favorit:
"Cristiano Ronaldo și Messi sunt foarte puternici, îmi este greu să aleg unul dintre ei. Dacă aș fi nevoit să aleg, aș spune Messi, pentru că am fost coleg cu el, l-am văzut de aproape. Messi face totul natural, toate mișcările vin de la sine."
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14