Romario Benzar (29 de ani) a dispărut de pe radarul echipei naționale, după ce a înregistrat o cădere bruscă în ceea ce privește evoluțiile lui. Nu numai cănu a mai intrat în vederile primei reprezentative, dar acum este criticat dur și de italieni.
Fundașul dreapta a ajuns la Lecce în 2019, dar nu mai joacă de o bună bucată de vreme, de aproximativ 2 ani. În schimb, Benzar încasează un salariu foarte bun, de un milion de euro pe sezon.
Fotbalistul român a devenit "balast" pentru formația din Serie B, însă nici acest lucru nu l-a ambiționat să-și relanseze cariera. A rămas la Lecce, câștigă bine, iar multă lumea se întreabă cum a fost posibil așa ceva, după cum relateazăDigi Sport.
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
ACUM 19 ORE

Lecce a încercat să scape de Romario Benzar, dar nu a reușit

De două sezoane, clubul încearcă să scape de el, dar nu a primit nicio ofertă prin care să-și amortizeze măcar o parte din investiții. El a fost transferat de la FCSB în schimbul sumei de două milioane de euro și mai are contract cu italienii până în iulie 2022. Cu salariul și suma plătită către reprezentanta României, Lecce a investit 5 milioane în jucătorul român. În tot acest timp, el a jucat doar 4 meciuri!
"Românul Benzar nu a mai văzut gazonul de la Via del Mare din 22 septembrie 2019, când a bifat ultima prezență. În rest, postează doar pe social media. O achiziție greșită și o povară pentru bilanțul lui Lecce. O problemă de rezolvat, poate în această sesiune de transferuri. Dar se pare că fundașul român s-a împăcat cu această situație, de a fi departe de casă, dar foarte bine plătit", a notat Digi Sport, citând o publicație din Lecce.
Sezonul trecut, Romario Benzar a fost împrumutat la Farul Constanța, însă Gică Hagi nu l-a transferat definitiv. După un început bun, fundașul dreapta se transformase într-o rezervă de lux.
Romario Benzar are 19 meciuri pentru naționala României, pentru care a debutat în 2016. Ultimul meci a fost susținut pe 18 noiembrie 2019, în România - Spania 0-5.
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
21/05/2022 LA 17:10
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34