Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen va primi o veste mare! Ce decizie au luat oficialii lui Inter în privința sa

Nicu Savin

Publicat 03/12/2021 la 16:12 GMT+2

Inter a decis să-i rezilieze contractul lui Christian Eriksen în luna ianuarie, conform ultimelor informații din presa italiană. Astfel, danezul va putea semna cu orice club în cazul în care va dori să își continue cariera la nivel profesionist.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen are contract cu Inter până în 2024, dar danezul nu va mai putea juca vreodată în Italia, ca urmare a problemelor cardiace pe care le-a avut. Astfel, cei de la Inter au decis să-i rezilieze contractul, deși acest lucru va fi destul de costisitor pentru gruparea de pe Meazza.
Conform football-italia.net, șefii Interului au luat în calcul această posibilitate de mai multă vreme, dar acum s-au hotărât să facă acest pas. Vestea este una bună pentru jucător, care oricum nu mai putea juca la nivel profesionist în Italia.
Cu ceva timp în urmă, presa din Peninsulă a scris că Inter a primit o ofertă de la Ajax, prin care Eriksen să ajungă înapoi la Amsterdam, la schimb cu Andre Onana, portarul suspendat o lungă perioadă pentru dopaj. Olanda este o țară care nu are o legislație atât de strictă în privința fotbaliștilor cu probleme cardiace, astfel că danezul ar putea juca acolo.
În condițiile în care va rămâne liber din ianuarie, Eriksen ar putea semna oricând cu Ajax, chiar dacă e aproape imposibil de crezut că va juca mai devreme de sezonul viitor.
Citește și:

Eriksen a început să se antreneze individual

Eriksen pare dispus să-și continue cariera, iar o dovadă în acest sens este că mijlocașul a început să se antreneze individual. Conform Reuters, danezul le-a cerut celor de la Odense Boldklub permisiunea de a folosi baza de pregătire a clubului pentru antrenamente.
"Eriksen ne-a contactat și acum se antrenează singur. Este firesc pentru el, deoarece a jucat aici în tinerețe și locuieșteîn apropiere. Suntem foarte fericiți că îi putem oferi facilități de antrenament.", a declarat un purtător de cuvânt al clubului danez.
Eriksen fost crescut la Odense, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a danezilor, ajungând la Ajax Amsterdam în 2008, unde a devenit un jucător exponențial. S-a mutat la Tottenham Hotspur în 2013, jucând în tricoul londonezilor în finala Ligii Campionilor din 2019, iar apoi a semnat cu Inter, în ianuarie 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo