Ciprian Tătărușanu, aproape de despărțirea de AC Milan! Unde este dorit ca titular din sezonul viitor

Bianca Dumitru

Publicat 28/03/2022 la 07:50 GMT+3

Ciprian Tătărușanu s-ar putea despărți la finalul acestui sezon de AC Milan. Portarul în vârstă de 36 de ani este dorit la Monza, echipă care luptă pentru promovarea în Serie A și care are nevoie de un titular între buturi.

Ciprian Tătărușanu

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu mai are contract cu AC Milan până în vara anului 2023, dar ar putea pleca de pe Giuseppe Meazza la finalul acestui sezon. Portarul român este dorit la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza, care își caută un titular între buturi în condițiile în care din următoarea stagiune ar putea juca în Serie A.
Echipa de pe Brianteo Stadium este acum, cu 7 etape înainte de încheierea sezonului regulat, pe locul 3 în clasamentul din Serie B, cu 57 de puncte, fiind la două puncte de liderul Cremonese.
Potrivit publicației CalcioPolis, Adriano Galliani, fostul oficial al celor de la Milan, va demara în curând negocierile, cei de la Monza vizând să obțină transferul definitiv al lui Tătărușanu.
Directorul general al clubului din Serie B are o relație foarte bună cu oficialii lui Milan și va discuta pentru mutarea românului direct cu Paolo Maldini.
Citește și:

Tătărușanu ar putea reveni la echipa națională

La începutul acestei luni, înainte de a-și face debutul la echipa națională, Edi Iordănescu a fost în Italia pentru a-i urmări și a vorbi cu jucătorii români care evoluează în peninsulă. Noul selecționer nu a ratat ocazia să poarte o discuție cu Ciprian Tătărușanu.
Portarul de 36 de ani s-a retras de la echipa națională în noiembrie 2020, dar nu scoate din calcul o eventuală revenire în tricoul României, selecționerul afirmând că, în cazul în care vor exista probleme la nivelul portarilor înaintea unui meci important al naționalei României, atunci există șanse ca Tătărușanu să dea o mână de ajutor:
"Am avut o întâlnire amicală cu Tătărușanu, a fost o discuție mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înțeles poziția lui.
Dacă va veni un joc foarte important și vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătărușanu o mână de ajutor", a declarat Edi Iordănescu, care a recunoscut că postul de portar la națională este o problemă, deoarece goalkeeper-ii din străinătate, precum Florin Niță sau Ionuț Radu nu joacă, iar cei tineri, cum este Andrei Vlad, au probleme în campionatul intern:
"E un subiect sensibil cu portarii. Niță nu traversează o perioadă bună. Avem și alți portari în situații mai puțin bune. Am vorbit și cu Radu, nu era foarte fericit, nu joacă aproape deloc. Avem în valul doi portari foarte tineri, care au anumite probleme, cum e cazul lui Vlad", a completat selecționerul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo