Ciprian Tătărușanu mai are contract cu AC Milan până în vara anului 2023, dar ar putea pleca de pe Giuseppe Meazza la finalul acestui sezon. Portarul român este dorit la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza, care își caută un titular între buturi în condițiile în care din următoarea stagiune ar putea juca în Serie A.
Echipa de pe Brianteo Stadium este acum, cu 7 etape înainte de încheierea sezonului regulat, pe locul 3 în clasamentul din Serie B, cu 57 de puncte, fiind la două puncte de liderul Cremonese.
Potrivit publicației CalcioPolis, Adriano Galliani, fostul oficial al celor de la Milan, va demara în curând negocierile, cei de la Monza vizând să obțină transferul definitiv al lui Tătărușanu.
International friendlies
Israel-România 2-2 | Tricolorii încheie la egalitate partida cu Israel, după ce au condus cu 2-0
29/03/2022 LA 06:30
Directorul general al clubului din Serie B are o relație foarte bună cu oficialii lui Milan și va discuta pentru mutarea românului direct cu Paolo Maldini.
Citește și:

Tătărușanu ar putea reveni la echipa națională

La începutul acestei luni, înainte de a-și face debutul la echipa națională, Edi Iordănescu a fost în Italia pentru a-i urmări și a vorbi cu jucătorii români care evoluează în peninsulă. Noul selecționer nu a ratat ocazia să poarte o discuție cu Ciprian Tătărușanu.
Portarul de 36 de ani s-a retras de la echipa națională în noiembrie 2020, dar nu scoate din calcul o eventuală revenire în tricoul României, selecționerul afirmând că, în cazul în care vor exista probleme la nivelul portarilor înaintea unui meci important al naționalei României, atunci există șanse ca Tătărușanu să dea o mână de ajutor:
"Am avut o întâlnire amicală cu Tătărușanu, a fost o discuție mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înțeles poziția lui.
Dacă va veni un joc foarte important și vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătărușanu o mână de ajutor", a declarat Edi Iordănescu, care a recunoscut că postul de portar la națională este o problemă, deoarece goalkeeper-ii din străinătate, precum Florin Niță sau Ionuț Radu nu joacă, iar cei tineri, cum este Andrei Vlad, au probleme în campionatul intern:
"E un subiect sensibil cu portarii. Niță nu traversează o perioadă bună. Avem și alți portari în situații mai puțin bune. Am vorbit și cu Radu, nu era foarte fericit, nu joacă aproape deloc. Avem în valul doi portari foarte tineri, care au anumite probleme, cum e cazul lui Vlad", a completat selecționerul.
Serie A
Tătărușanu vrea să plece de la Milan?! Anunțul făcut de presa din Italia după revenirea lui Maignan
11/12/2021 LA 07:38
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
29/11/2021 LA 22:10