PSG a avut o campanie stelară de transferuri în această vară, iar printre achizițiile parizienilor se numără și tânărul portar de perspectivă, Gianluigi Donnarumma. Portarul a sosit pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract, de la AC Milan.
În cadrul clubului italian, Donnarumma a fost coleg cu portarul Ciprian Tătărușanu. Fotbalistul român a oferit un interviu în care vorbit despre transferul fostului său coleg și a afirmat că sezonul viitor din Serie A va fi cel mai echilibrat.

Ciprian Tătărușanu: "Am o relație bună cu Donnarumma"

Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
IERI LA 17:10
Tătărușanu a vorbit și despre noua achiziție a lui AC Milan. Milanezii l-au transferat pe portarul Mike Maignan de la Lille, în această fereastră de mercato.
"Probabil va fi cel mai echilibrat sezon din ultimii ani! Atât noi, AC Milan, cât și Inter, am demonstrat în sezonul precedent că putem să luptăm de la egal la egal cu Juventus. Cât despre mine, vreau să ajut cât mai mult echipa atunci când antrenorul apelează la mine, firește.
Am o relație bună cu Donnarumma în continuare și poate o relație chiar mai apropiată cu Maignan, pentru că vorbesc franceza și îl ajut să se integreze cât mai repede. La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim, iar de aici încolo rămâne decizia antrenorului", a spusTătărușanu pentru Play Sport.
AC Milan a terminat pe locul 2 în clasament în sezonul trecut, la 12 puncte în spatele lui Inter, care a cucerit titlul de campioană în Italia.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25