Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Tătărușanu, înaintea marelui derby Milan – Inter: "Nu sunt rezerva nimănui"

Andrei Nicolae

Actualizat 05/11/2021 la 16:02 GMT+2

Ciprian Tătărușanu are un moral foarte bun în această perioadă, după ce a fost titular în ultimele 6 partide ale echipei AC Milan, în toate competițiile.

Ciprian Tătărușanu

Credit imagine: Getty Images

Portarul român Ciprian Tătăruşanu, care a apărat buturile echipei italiene de fotbal AC Milan în ultimele meciuri, după accidentarea francezului Mike Maignan, a declarat în presa din Peninsulă că nu este rezerva nimănui.
"Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan", a declarat Tătăruşanu pentru ''Il Giornale'', citat de TuttoMercatoWeb.
Multă lume s-a luat cu mâinile de cap când s-a accidentat titularul Maignan, scrie sursa menţionată, dar Tătăruşanu a ţinut să clarifice situaţia: "Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia".

Ciprian Tătărușanu: "Nu mai putem fi consideraţi o surpriză"

Tătăruşanu (35 ani), care s-a retras din naţionala României, s-a referit şi la plecarea lui Gianluigi Donnarumma în vară, la PSG: "El a făcut alegerea lui şi apără bine la Paris, iar noi suntem jucam bine aici. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru toată lumea".
Portarul român a spus pentru Tuttosport că Milan, care este la egalitate de puncte (31) cu Napoli, în fruntea clasamentului, nu mai poate fi considerată o surpriză: "Nu mai putem fi consideraţi o surpriză. Am demonstrat pe teren, cu victoriile obţinute, că merităm să fim acolo sus'', recunoscând că în Champions League rossoneri au jucat ''mai puţin bine''. În Liga Campionilor, echipa a obţinut abia primul punct, după trei înfrângeri consecutive.
''Văzând ceea ce face în fiecare zi la antrenamente, nu sunt surprins de rezultatele bune. Sunt surprinzătoare doar pentru cei din exterior. Mister (Stefano) Pioli a făcut o treabă bună citind bine partiturile tehnice din meciuri, pentru că în cele 90 de minute sunt multe momente care trebuie interpretate, iar noi ştim să o facem bine", a subliniat Tătăruşanu.
AC Milan va juca duminică, de la ora 21:45, derby-ul local cu campioana Inter, care ocupă locul al treilea în clasament, la şapte puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo