Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Tătărușanu le-a dat emoții mari "Rossonerilor"! AC Milan, revenire spectaculoasă cu Verona

Irina Aldea

Publicat 16/10/2021 la 23:47 GMT+3

După 9 meciuri în care a fost rezervă, Ciprian Tătărușanu a revenit în poarta lui AC Milan, după ce titularul Mike Maignan (26 de ani) a suferit o accidentare.

Ciprian Tătărușanu

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu nu a prins niciun minut în poarta lui AC Milan până în această seară. După ce "Rossonerii" au anunțat că integralistul Maignan nu va fi disponibil din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi și va fi supus unei intervenții chirurgicale, goalkeeper-ul român a revenit în poarta celor de la AC Milan.
Tătărușanu le-a dat emoții mari "Rossonerilor" la revenirea pe teren, asta pentru că în meciul cu Verona a încasat 2 goluri în prima repriză. Oaspeții au deschis scorul în minutul 7 prin Caprari, care a tras puternic spre poarta apărată de Tătărușanu. Românul a deviat mingea, însă golul nu a putut fi evitat.

Ciprian Tătărușanu le-a dat emoții mari "Rossonerilor"

Mai apoi, Verona și-a majorat avantajul în minutul 24, când Antonin Barak a înscris din penalty. Tătărușanu a ghicit colțul, dar nu a reușit să devieze. Acesta a fost scorul la pauză. În partea a doua, gazdele au fost mult mai determinate și periculoase. Giroud a marcat golul de 1-2 în minutul 59, iar Kessie a adus egalarea din lovitură de la 11 metri în minutul 76. Gunter a înscris în propria poartă în minutul 78 și a închis tabela.
AC Milan este momentan pe primul loc în clasamentul din Serie A, cu 22 de puncte după 8 etape parcurse. Pe locul secund se regăsește Napoli, care are 21 de puncte, însă doar 7 meciuri disputate până acum. Podiumul este completat de Inter, care a fost în această seară învinsă de Lazio, scor 3-1.

AC Milan – Hellas Verona 3-2 | Echipele de start

  • AC MILAN (4-2-3-1): Tătărușanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Toure; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Maldini, Rebic; Giroud. Rezerve: Jungdal; Conti, Gabbia, Kalulu, Kaer; Castillejo, Krunic, Tonali; Ibrahimovic, Leao, Pellegri. Antrenor: Stefano Pioli.
  • HELLAS VERONA (3-4-2-1): Montipo; Ceccherini, Gunter, Casale; Faraoni, Ilic, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Kalinic. Rezerve: Berardi, Pandur; Cetin, Dawidowicz, Magnani, Sutalo; Bessa, Hongla, Rüegg, Tameze; Lasagna, Simeone. Antrenor: Igor Tudor.
Ciprian Tătărușanu a fost transferat de AC Milan în luna septembrie a anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro. În primul său sezon la formația din Serie A, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale. În acest moment, cota de piață a portarului în vârstă de 35 de ani este de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate, Trasfermarkt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo