Portarul român Ciprian Tătăruşanu "şi-a făcut bine datoria", însă duminică va reveni între buturi titularul obişnuit, francezul Mike Maignan, a anunţat sâmbătă antrenorul echipei de fotbal AC Milan, Stefano Pioli, citat de site-ul TuttoMercatoWeb, scrie Agerpres.
"Maignan este bine, a început de o săptămână să lucreze cu echipa. Este pregătit, a accelerat mult fiindcă are o mentalitate extraordinară: este bine şi el este cel care va juca mâine. Tătăruşanu şi-a făcut bine datoria, nu aveam îndoieli, însă mâine va reveni Mike", a spus Pioli într-o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat cu Sassuolo.
Liga
Real Madrid, favorită să dea o lovitură importantă! Pentru cine se luptă cu Barcelona și Liverpool
08/01/2022 LA 14:40

Tătărușanu, tras pe linia moartă la AC Milan, după revenirea lui Maignan

Tătăruşanu a fost titular în nou partide după accidentarea lui Maignan, având evoluţii apreciate, cu excepţia meciului cu Fiorentina (3-4). Românul, care venea după poate cea mai bună partidă a sa la formația rossoneră (a fost omul meciului în Derby della Madonina, când a apărat un penalty), și-a "îngropat" de această dată echipa.
La un corner executat de pe partea dreaptă, goalkeeperul nostru a scăpat mingea inexplicabil, permițându-i lui Duncan să înscrie cel mai ușor gol din cariera sa (minutul 15). În zadar "Super Tătă" l-a certat pe Gabbia, reproșându-i că nu a intervenit, eroarea i-a aparținut în totalitate, mingea scăpată fiind una banală.
Pioli şi-a prelungit vineri contractul cu Milan până în 2023 cu opţiune de extindere cu încă un sezon. Echipa lombardă este pe locul 2 în Serie A, la egalitate de puncte cu liderul Napoli, după 13 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00