Jose Mourinho a fost extrem de nemulțumit de rezultatul de egalitate al echipei sale, AS Roma, în egalul de pe teren propriu cu Bologna, scor 0-0. În urma acestui rezultat, AS Roma a ratat ocazia de a termina pe locul 4, implicit ratând și calificarea în sezonul viitor de UEFA Champions League.
La finalul partidei de pe Olimpico, Mourinho a făcut referire și la partida câștigată de rivala Lazio de pe terenul celor de la Spezia, scor 4-3. Lazio a câștigat partida cu un gol marcat de Acerbi în minutul 90, gol marcat dintr-o poziție suspectă de offside.
"Un alt lucru care nu se schimbă niciodată este că acum 22 de ani puteai câștiga un meci cu un gol din offside și o poți face și astăzi. Ieri (n.r. sâmbătă), o echipă a câștigat cu un gol marcat din offside", a declarat Mourinho la finalul partidei cu Bologna.
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM 8 ORE
Citește și:

Lazio a emis un comunicat pentru a îi răspunde lui Mourinho

Lazio nu a stat pe gânduri și a răspuns astăzi printr-un comunicat acuzelor lui Jose Mourinho, fără să îl numească însă pe antrenorul portughez:
"Faptul că în în 2022, antrenorul unei alte echipe menționează în mod constant alte cluburi și presupuse erori de arbitraj și că, în același timp, unii jurnaliști uită de rolul lor profesionist și imparțial, arată două lucuri:
Faptul că Lazio se află în capul lor în mod obsesiv, mai mult decât alte obiective ambițioase și, așa cum se întâmplă de obicei, se uită la alții pentru a distrage atenția de la rezultatele slabe și de la alte incidente, în favoarea lor, care s-au petrecut sub nasul tuturor.
În ciuda necesității de a schimba imaginea fotbalului italian, unii sunt blocați în a aduce acuzații în mod constant la adresa VAR și a arbitrilor, lipsa de respect față de oficiali și lipsa obiectivității jurnalistice fiind prea des trecute cu vederea.
Lazio respinge aceste acuzații și continuă să creadă că valoarea este demonstrată pe teren, nu la TV. Lazio nu va fi niciodată scuza cuiva și va lua măsurile necesare. Clubul va continua să se ferească de comentarii în ceea ce privește deciziile luate pe teren, chiar și când acestea sunt împotriva noastră.
Este cazul faultului lui Tonali la Acerbi în Lazio vs Milan sau la cotul lui Roger Ibanez la Sergej Milinkovic-Savic, ca să numim doar două incidente. Incidente pe care nu le-am comentat din respect pentru arbitri și VAR, respect pe care alții nu îl au", se arată în comunicatul celor de la Lazio.
AS Roma se află pe locul 5, în timp ce Lazio se află pe locul 6, ambele fiind la egalitate de puncte (59), cu trei etape înaintea finalului de sezon. Cele două echipe nu sunt sigure însă nici de locurile de Europa League, deoarece Fiorentina se află pe 7, cu 56 de puncte, în timp ce Atalanta este pe 8, cu 55 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 18 ORE
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25