Cristiano Ronaldo are încă viitorul incert, iar o despărțire de Juventus pe finalul acestei perioade de mercato prinde din ce în ce mai mult contur. Lusitanul a fost doar rezervă în primul meci al noului sezon din Serie A (a intrat în minutul 60 al meciului cu Udinese), iar presa italiană a scris că a fost dorința jucătorului de a rămâne pe bancă, deoarece acesta intenționează să plece de la club.
Presa din Spania a anunțat astăzi că Mbappe este și el tot mai aproape de Real Madrid, iar oficialii lui PSG ar dori să umple golul lăsat de francez chiar cu Cristiano Ronaldo, care ar urma să formeze un trio istoric, alături de Messi și Neymar.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

Cristiano Ronaldo nu mai este dorit la Juventus de un fost președinte al clubului

Cu privire la plecarea lui Ronaldo, părerile sunt împărțite în rândul fanilor și a persoanelor din jurul lui Juventus. Giovanni Cobolli Gigli, fostul președinte al torinezilor în perioada 2006-2009, consideră că pentru Juventus plecarea lui Ronaldo este imperios necesară în acest moment, iar clubul ar trebui să aibă cu totul alte obiective în privința jucătorilor.
"Am fost întotdeauna sincer: semnarea lui Ronaldo a fost o greșeală. Am spus că e imposibil să recuperăm investiția și așa a fost. Ronaldo e un mare fotbalist, dar trebuie să fiu sincer: cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine pentru el și pentru Juve. Reînnoirea contractului șui Dybala și vânzarea lui CR7 ar fi cele mai bune mișcări pentru toată lumea",a declarat fostul șef al torinezilor, citat de AS.com.
Lucrurile nu sunt nici pe departe clare în privința lui Ronaldo, dar mai sunt câteva zile bune până la încheierea perioadei de transferuri și orice e posibil. În ceea ce o privește pe Juventus, plecarea lui Ronaldo nu ar fi neapărat o pierdere foarte mare.
Lusitanul are un salariu uriaș și oricum mai are un singur an de contract. Ca atare, Juve ar prefera să primească acum niște bani în schimbul său, decât să-l piardă gratis în vara viitoare și să-i mai achite încă un an un salariu împovărător. În plus, relația dintre Ronaldo și Allegri nu este cea mai bună, cei doi având divergențe încă din primul an în care starul a ajuns la Torino (ultimul al lui Allegri din primul său mandat).
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32