Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, impresarul lui Drăgușin? Portughezul a vrut să-i faciliteze un transfer în Portugalia!

Ion Alexandru

Actualizat 31/12/2021 la 08:52 GMT+2

Radu Drăgușin a avut șansa de a crește alături de mari campioni la Juventus. Între aceștia a fost li Cristiano Ronaldo, iar portughezul l-a abordat pentru a-i propune un transfer la Sporting.

Cristiano Ronaldo & Radu Drăgușin

Credit imagine: Instagram

Radu Drăgușin este cu siguranță unul dintre cei promițători tineri fotbaliști din România, iar evoluțiile sale de la Juventus au fost remarcate de către vedetele clubului. Drăgușin și Cristiano Ronaldo au fost colegi de vestiar în sezonul precedent, iar românul de 19 ani a dezvăluit cum a încercat Ronaldo să-l ajute pentru un transfer în Champions League.
„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma. A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, pentru Playsport.
Citește și:

Drăgușin a rămas în Serie A

După un sezon în care a reușit să adune minute pentru Juventus atât și Serie A, cât și în Champions League, Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria. Puștiul român a evoluat în 11 partide, dar a fost folosit mai mult ca fundaș dreapta.
Cotat la 3.5 milioane de euro, Drăgușin este cel mai voloros fotbalist român sub 21 de ani. De altfel, Drăgușin a fost titular la naționala de tineret în ultimul amical, 2-4 cu Italia. Echipa lui Florin Bratu se pregătește pentru Campionatul European u21, care se va desfășura în România în 2023.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo