Radu Drăgușin este cu siguranță unul dintre cei promițători tineri fotbaliști din România, iar evoluțiile sale de la Juventus au fost remarcate de către vedetele clubului. Drăgușin și Cristiano Ronaldo au fost colegi de vestiar în sezonul precedent, iar românul de 19 ani a dezvăluit cum a încercat Ronaldo să-l ajute pentru un transfer în Champions League.
„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma. A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, pentru Playsport.
Citește și:
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
ACUM 5 ORE

Drăgușin a rămas în Serie A

După un sezon în care a reușit să adune minute pentru Juventus atât și Serie A, cât și în Champions League, Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria. Puștiul român a evoluat în 11 partide, dar a fost folosit mai mult ca fundaș dreapta.
Cotat la 3.5 milioane de euro, Drăgușin este cel mai voloros fotbalist român sub 21 de ani. De altfel, Drăgușin a fost titular la naționala de tineret în ultimul amical, 2-4 cu Italia. Echipa lui Florin Bratu se pregătește pentru Campionatul European u21, care se va desfășura în România în 2023.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Fotbal
6 stranieri, pe lista preliminară a lui Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia
13/05/2022 LA 13:47