AS Roma a fost învinsă în această seară de Juventus, cu scorul de 3-4, într-un meci din a 21-a etapă a Serie A. Gazdele au fost la conducere în două rânduri, însă au ratat în final victoria, încasând 3 goluri în doar 7 minute și ratând o lovitură de la 11 metri.
La finalul partidei, Jose Mourinho a vorbit despre modul în care echipa sa a cedat în ultimele 20 de minute de joc, arătându-se pesimist cu privire la locul pe care AS Roma va încheia sezonul. Antrenorul a explicat și care este problema jucătorilor săi, respectiv un complex de inferioritate apărut ca urmare a înfrângerilor suferite în fața echipelor puternice.
"Au fost 70 de minute de control absolut, echipa a jucat foarte bine cu o mentalitate bună, a făcut pressing și a controlat jocul. Ne-am descurcat foarte bine timp de 70 de minute, apoi a avut loc o cădere psihologică. Pentru o echipă cu o mentalitate puternică, să încasezi golul de 3-2 nu este o problemă, poate să rămână în control, în schimb azi a devenit o problemă pentru că au apărut complexe, fragilități psihologice și așa mai departe.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Problemele au apărut din cauza faptului că echipa nu reușește să câștige împotriva marilor nume. În acest vestiar sunt jucători de valoare, dacă meciul s-ar fi încheiat în minutul 70 am fi reușit o performanță extraordinară, dar partida are 90 de minute. Sunt multe probleme, eu nu sunt obișnuit cu acest profil de echipă, dar sunt aici să-i ajut pe băieți", a declarat antrenorul Romei.
Citește și:
În urma acestei înfrângeri, a noua din această stagiune, AS Roma este pe a opta poziție a clasamentului din Serie A, cu 32 de puncte, nemaireușind să câștige în campionat de 3 etape.
În următoarea rundă din Serie A, AS Roma va juca acasă în compania celor de la Cagliari, pe 16 ianuarie, de la ora 19:00.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59