Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Di Maria, debut "ratat" la Juventus! A fost făcut KO de arbitru, într-un amical câștigat de torinezi

Nicu Savin

Publicat 23/07/2022 la 17:01 GMT+3

Angel Di Maria și-a făcut debutul în tricoul lui Juventus în amicalul câștigat de torinezi contra mexicanilor de la Chivas Guadalajara. Argentinianul a fost protagonistul celui mai ciudat moment al meciului, fiind accidentat de arbitrul întâlnirii.

Angel Di Maria

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria este hotărât să demonstreze că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare. Argentinianul de 34 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract cu Juventus și a jucat o repriză pentru formația lui Allegri în primul amical al turneului din SUA, contra mexicanilor de la Guadalajara.
Introdus la pauză, Di Maria a avut o evoluție apreciabilă, fiind notat cu 7,5 de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. Dar prestația sa a fost eclipsată de un alt moment, în care a fost la un pas să sufere o accidentare serioasă din cauza arbitrului. La o fază banală de la mijlocul terenului, oficialul s-a aflat în locul nepotrivit și a intrat frontal în jucător, trântindu-l pe gazon. Din fericire, Di Maria s-a ridicat și a putut continua partida.
Juventus a câștigat cu 2-0 meciul de pregătire, golurile torinezilor fiind marcate de tinerii Cosimo Marco Da Graca (min.10) și Mattia Compagnon (min.80). La "Bătrâna Doamnă" a jucat și Paul Pogba, care a revenit în această vară. Francezul fost titular și a fost schimbat la pauză, având și el o prestație lăudabilă.
Pentru Juventus urmează două amicale de lux în turneul american: cu Barcelona (27 iulie) și Real Madrid (31 iulie). Primul meci oficial din sezonul viitor al bianconerilor va avea loc pe 15 august, acasă cu Sassuolo, în prima etapă din Serie A.
Citește și:

Juventus pregătește curățenia de vară

Juventus plănuiește să îi vândă în această vară pe Aaron Ramsey, Adrien Rabiot și Arthur Melo, asta după ce a decis să nu îi ia pe cei trei jucători în turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii.
Cei trei mijlocași nu fac parte din planurile de viitor ale echipei lui Massimiliano Allegri, mai ales după revenirea lui Paul Pogba de la Manchester United. De asemenea, Juventus ar scăpa și de plata unor salarii destul de mari, care se apropie în jurul a 7 milioane de euro pe an de jucător, potrivit Tuttosport.
Aaron Ramsey a revenit după un împrumut nereușit în Scoția, la Rangers. Galezul, care a mai evoluat în trecut și la Arsenal, a refuzat oferte de la Galatasaray și Fatih Karagumruk, echipa antrenată de Andrea Pirlo. Juventus negociază încă din luna mai cu Ramsey pentru a rezilia contractul, fiind dispusă să îi ofere suma de 2 milioane de euro. Cu toate acestea, Ramsey nu a fost de acord și a cerut 70% din salariul său, lucru care a nemulțumit conducerea "Bătrânei Doamne".
Dacă Ramsey a fost împrumutat în partea a doua a sezonului trecut la Rangers și a bifat doar 5 partide, Rabiot a evoluat în 45 de partide în toate competițiile pentru Juventus, în timp ce Arthur Melo a evoluat în 31 de partide.
Potrivit sursei mai sus menționate, Juventus este interesată de Leandro Paredes de la PSG, iar italienii își doresc să îl ofere pe Rabiot la schimb pentru argentinianul campioanei din Ligue 1.
În ceea ce îl privește pe Arthur Melo, singura echipă care și-a arătat interesul pentru el în această perioadă este Gremio, clubul la care și-a început cariera de fotbalist, chiar dacă au existat și zvonuri în legătură cu un interes din partea celor de la Arsenal pentru brazilian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo