Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorit de Inter și Tottenham, Dybala vrea să ajungă la alt club de top din Europa! Cu cine vrea să negocieze

Bianca Dumitru

Publicat 24/03/2022 la 09:42 GMT+2

Paulo Dybala se va despărți de Juventus la finalul acestui sezon. Argentinianul nu vrea să-și prelungească înțelegerea cu italienii și va pleca liber de contract de la Torino. Potrivit jurnaliștilor din Franța, fotbalistul ar fi interesat de o mutare la PSG.

Paulo Dybala

Credit imagine: AFP

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon. În ultimele luni, oficialii 'Bătrânei Doamne' au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani, iar la un moment dat părea că cele două părți s-ar fi înțeles.
La începutul acestei săptămâni, oficialii clubului s-au întâlnit cu reprezentanții lui Dybala pentru o discuție, iar cele două părți nu au ajuns la un acord. Astfel, argentinianul va rămâne liber de contract pe 1 iulie, după 7 ani petrecuți în tricoul "Bătrânei Doamne".
"Dybala nu mai este în centrul proiectului Juve. Calitățile lui nu au fost niciodată discutate, dar s-au făcut alte alegeri. Piața transferurilor din ianuarie a schimbat structura tehnică a echipei. Proiectul a suferit unele modificări și o parte dintre acestea au legătură și cu Dybala, care nu și-a prelungit contractul", a declarat Maurizio Arrivabene, CEO-ul lui Juventus.
Atacantul nu duce lipsă de oferte, fiind dorit, printre altele, la Tottenham, Atletico Madrid și Inter. Se pare, însă, că el are în vedere un alt club. Potrivit jurnaliștilor de la Foot Mercato, Dybala și-ar fi pus agenții să se intereseze de o mutare la PSG, echipă care l-a dorit în trecut.
Argentinianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, va putea semna din postura de jucător liber de contract, iar clubul de pe Parc des Princes este prioritatea sa.
Citește și:

Juventus i-a găsit deja înlocuitor lui Dybala

Plecarea lui Dybala ar putea conta în perspectiva ofensivei, dar conducerea din Piemont a găsit deja înlocuitorul perfect: Nicolo Zaniolo, de la Roma. În vârstă de 22 de ani, tânărul mijlocaș poate evolua atât în spatele vârfurilor, cât și în bandă și pare o variantă excelentă pentru juventini.
Părțile s-au înțeles deja asupra salariului, 4,5 milioane de euro pe an, rămânând ca și Roma să se lase convinsă să îl cedeze. E de așteptat ca formația lui Mourinho să nu spună "nu" unei oferte tentante, în contextul în care Zaniolo mai are contract cu gruparea din "Cetatea Eternă" doar până în 2024 și a refuzat să își prelungească înțelegerea.
Evident, însă, gruparea din capitala Italiei va dori o sumă cât mai mare pentru talentatul mijlocaș, cotat în prezent la 33 de milioane de euro.
Potrivit Gazzetta dello Sport, în cazul în care nu va ajunge la un acord cu Roma pentru Zaniolo, Juve are și o variantă "B": Giacomo Raspadori, mijlocașul ofensiv al lui Sassuolo (tot 22 de ani).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo