Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria pentru acest sezon, pentru că fundașul român avea șanse mici să prindă minute în echipa lui Allegri. Torinezii au sperat că la echipa lui D'Aversa acesta va fi titular de drept și începând din sezonul viitor sau măcar din 2023 va reprezenta o soluție pentru "Bătrâna Doamnă".
Din păcate lucrurile nu au stat chiar așa. Drăgușin a jucat 13 partide pentru Sampdoria în Serie A, dar numai 4 ca titular. Astfel contractul de împrumut a fost rupt și românul de 19 ani va fi împrumutat pentru ultima parte a sezonului la o altă formație din Serie A.
Citește și:
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
IERI LA 06:34

Radu Drăgușin va juca la Salernitana până la finalul sezonului

Este vorba despre Salernitana, ultima clasată. Informația a fost oferită de jurnaliștii de la Tutto Mercato, care notează că Juve s-a înțeles cu gruparea din Salerno. În mod normal, Drăgușin urmează să se prezinte sub comanda lui Stefano Colantuono la începutul săptămânii viitoare, iar debutul său la Salernitana ar putea avea loc pe 7 februarie, contra Speziei.
Salernitana a revenit pe prima scenă a fotbalului italian anul trecut, dar șansele de a se menține acolo sunt infime. Gruparea din sud-vestul Italiei este ultima în clasament, cu numai 10 puncte adunate în 22 de etape. Distanța față de primul loc care ar asigura rămânerea în Serie A, ocupat de Venezia, este de 8 puncte, o distanță nu irecuperabilă, dar greu e surmontat, mai ales că mai sunt două echipe intercalate, Genoa și Cagliari.
Salernitana și-a dorit în această iarnă un alt jucător român. Este vorba despre George Pușcaș, dar acesta se pare că va ajunge în Serie B, la Pisa.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28